Trakā pasaule
2013. gada 25. decembris, 17:26

Ziemassvētku brīnums: turīgs biznesmenis hipermārketā apmaksā citu nenomaksātos rēķinus par dāvanām

Jauns.lv

40 gadus vecais Gregs Paradijs īsi pirms svētkiem devās uz Floridas "Walmart" universālveikalu, kur plānoja iegādāties šādas tādas nelielas dāvaniņas, kuras aizvest labdarības organizācijām. Pie kases viņš sastapa vairākus cilvēkus, kuri skaitīja dolārus saprazdami, ka viņi nespēj atļauties visu, ko lielveikalā paņēmuši...

Situētais biznesmenis ne tikai apmaksāja rindā esošajiem sešiem cilvēkiem izmaksātos rēķinus, bet kasierei palūdza aprēķināt, cik vēl rēķini dienas garumā izveidoti, bet vēl nav apmaksāti. Tādi bija 80 rēķini, un Gregs Paradijs tos visus apmaksāja no savas kabatas, tādējādi dāvājot Ziemassvētkus ne tikai tiem, pie kuriem veikalā pasūtītās dāvanas varētu netikt izpirktas, bet arī tiem, kuri šīs dāvanas saviem mīļajiem izvēlējās.

Kopumā vietējais uzņēmējs no Floridas apmaksāja tautiešu rēķinus 21 000 ASV dolāru vērtībā, un, kad sižets par labsirdīgo Gregu parādījās vietējā televīzijā, vīrietis kļuva par zvaigzni! "Labais svešinieks, noslēpumainais Santaklauss," par Gregu sacīja cilvēki, kuru rēķini tika apmaksāti un viņi varēja izņemt dāvanas pie kases.

Kāds aculiecinieks teica: "Situētais uzņēmējs lika aparatā savas maksājumu kartes citu pēc citas, un tik "sita pinkodus". Veikala darbinieki teica, ka todien pirms Ziemassvētkiem vairāki ļaudis nākuši atteikt savu pasūtījumu, jo aprēķinājuši, ka nespēs samaksāt par izvēlētajām mantām. Kāda sieviete ar asarām acīs apsēdusies uz soliņa, bet tad Gregs paradijs iztālēm teicis: "Priecīgus Ziemassvētkus,"  un atkal samaksājis kārtējo rēķinu - viņas.

"13 gadus strādāju šajā veikalā, bet nekad vēl neesmu redzējis augstsirdību ar tādu vieglumu," teica kasieris, kurš apkalpoja uzņēmēju Gregu. 

Dāsns biznesmenis "Walmart" apmaksā citu cilvēku rēķinus:

Kasjauns.lv, Foto: ekrānuzņēmums no video