Tā futbolista Ronaldu draudzene atpūšas Meksikā. FOTO
Modele Irina Šaika pozē privātā fotoalbuma bildītēm sava atpūtas brauciena laikā Meksikā.
Slavenības
2014. gada 26. janvāris, 21:45

Tā futbolista Ronaldu draudzene atpūšas Meksikā. FOTO

Jauns.lv

Futbolista Krištianu Ronaldu draudzene, krievu izcelsmes modele Irina Šaika (28) pat savās „Instagram” blogā ievietotajās fotogrāfijās izskatās kā pozējot glancēta žurnāla fotosesijā.

Irina Šaika saviem faniem atrādījusi bildītes no sava atvaļinājuma Meksikā. Tajās viņa pozē bikini, bet fonā redzama gleznaina ainava. Vairāki modeles bloga lasītāji atzīmējuši, ka fotogrāfijas vairāk līdzinoties pastkartēm no paradīzes. Turpretī citi neslēpj greizsirdību pret Irinas mīļoto vīrieti, portugāļu futbolistu Krištianu Ronaldu (28). „Ronaldu ir pats laimīgākais puisis pasaulē!” – raksta kāds no Irinas faniem. Viņa apjūsmotā modele pozējusi neskaitāmiem žurnāliem, to skaitā prestižā modes žurnāla „Vogue” spāņu izdevuma vākam. Irinas īstais uzvārds ir Šaihlislamova.

Lai gan Irina pozē apakšveļas un peldkostīmu reklāmās jau kopš 2007. gada, tieši romāns ar izcilo futbolistu padarījis viņu par vienu no populārākajām modelēm pasaulē.

Irina un futbolists Krištianu Ronaldu iepazinās kādā no „Armani” reklāmas kampaņām. Slavenais futbolists nomainīja Deividu Bekhemu kā šī modes nama vīriešu apakšveļas reklāmas seju. Šaika un Ronaldu satiekas no 2010. gada sākuma. Tikai dažas nedēļas pirms tam futbolists bija publiski pavēstījis, ka ir kļuvis par tēvu. Viņa dēlu Krištianu jaunāko pasaulē laida surogātmāte.

Irinai popularitāti atnesa fotosesija žurnāla „Sports Illustrated” pielikumam, kas veltīts peldkostīmiem. Vāka fotogrāfijai modele pozēja 2011. gadā.

Irinas ir dzimusi Jemanžeļinskā (Čeļabinskas apgabalā, Krievijā). Viņas tēvs ir tatāru tautības pārstāvis, bet māte – krieviete. 2004. gadā Irina uzvarēja skaistumkonkursā „Mis Čeļabinska”. Irina ir 1.78m gara un viņas parametri ir 86-58-88.

Irina šogad debitēs kā aktrise filmā „Hercules: The Thracian Wars”. Viņa kinolentē atveidos Herkulesa atriebīgās sievas Megaras lomu. Filma ir stāsts par to kā Herkuless, kuru atveido Dveins Džonsosns, veicis 12 varoņdarbus, zaudējis ģimeni un meklē mierinājumu tikai asiņainās cīņās.

Irina Šaika pozē vīriešu žurnāla GQ spāņu izdevumam
Kasjauns.lv, Foto: Instagram, All Over Press, no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva