Pludmales patruļas Haselhofam liela un smaidīga meita! FOTO
Tētis Deivids Haselhofs apsveic meitu Teilori Annu ar tikko noslēgto kontraktu. Viņa parakstījusi līgumu par sevis dizainēto rotu pārdošanu veikalā „IceLink Jewelry”.
Slavenības
2014. gada 7. marts, 04:44

Pludmales patruļas Haselhofam liela un smaidīga meita! FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Pludmales patruļa” zvaigznei Deividam Haselhofam (61) ir 33 gadus veca draudzene Heilija Robertsa, ar kuru kopā viņš pērn paviesojās arī Rīgā, dzīvesstila rallija „Gumball 3000” laikā. Nesen aktieris Kalifornijas ielās manīts uz vaiga bučojam citu jaunu skaistuli.

Aktieris, kura kapitāls novērtēts 110 miljonos dolāru, manīts iznākam no juvelierizstrādājumu veikala Losandželosā kopā ar kādu sporta apģērbā tērptu gaišmati. Pirms došanās tālāk ikdienas gaitās, plati smaidot, aktieris apskāva un sabučoja jaunieti. Šī gaišmate ir Haselhofa vecākā meita Teilore Anna, kura dzimusi viņa otrajā laulībā. Teilore Anna juvelieru salonā iegriezusies, lai noslēgtu līgumu par sevis dizainēto rotu pārdošanu tajā.

Ar pirmo sievu, aktrisi Ketrīnu Hiklendu, Haselhofs apprecējās 1984. gada 24. martā. Laulība tika šķirta piecus gadus vēlāk – 1989. gada 1. martā. Par Deivida otro sievu 1989. gada 9. decembrī kļuva aktrise Pamela Baha. Šajā laulībā dzimušas Haselhofa abas meitas – Teilore Anna (23) un Heilija (21). 2006. gadā Haselhofs iesniedza laulības šķiršanas prasību, aizbildinoties ar nesamierināmām atšķirībām.

Haselhofa vecākā meita Teilore Anna ir TV pārraides „Entertainment Tonight” korespondente, bet jaunākā – Heilija – veido aktrises karjeru.

Neraugoties uz savu vecumu, Haselhofs aizvien saglabājis atlētisku fizisko formu. Viņš uzskata, ka par to jāpateicas veselīgai un sabalansētai diētai. „Es reti ēdu sarkano gaļu,” viņš norāda. „Es nekad neēdu desertu... tikai dažkārt kādu cepumu. Es arīdzan atturos no alkoholiskajiem dzērieniem, treknām mērcēm, sviesta, eļļas, cepta ēdiena un cukura. Es nejūtos, ka man būtu kas liegts. Es varu ēst, cik vien vēlos un svarā nepieņemšos. Es katru dienu izdzeru apmēram piecas kvartas pudelēs pildītā ūdens (kvarta – 1,136 l). Tas palīdz attīrīt ādu un uzlabot sejas krāsu.”

Lai saglabātu enerģiju, Haselhofs pēc pusdienu maltītes dodas 20 minūtes nosnausties diendusu. „Tas palīdz mazināt stresu un sniedz mundrumu,” norāda aktieris.

Kasjauns.lv / Foto: All Over Press