Amerikāņu popzvaigzne Meraija Kerija pat nenojauš, kas ir Kardašjana. Bet vajadzētu...
Kima Kardašjana un Niks Kanons 2006. gadā. Tumšādaini reperi sabiedrības dāmu valdzinājuši jau agrāk. Šobrīd viņa ir kopā ar hipohopa mākslinieku Kanje Vestu, kuram pērn dāvājusi meitu.
Slavenības
2014. gada 6. aprīlis, 18:10

Amerikāņu popzvaigzne Meraija Kerija pat nenojauš, kas ir Kardašjana. Bet vajadzētu...

Jauns.lv

Kima Kardašjana ir viena no vairāk fotografētajām slavenībām pasaulē. Viņas attēli rotā daudzu prestižu žurnālu vākus un seja bieži redzama TV. Taču popzvaigznei Meraijai Kerijai neesot ne jausmas, kas ir šī sieviete.

Dziedātājas Meraijas Kerijas (44) vīrs, reperis un aktieris Niks Kanons (33), apgalvo, ka viņa sievai Kimas Kardašjanas vārds ir absolūti svešs. Lai gan Meraija dzīvo ASV, tāpat kā Kima, par šādas sabiedrības dāmas eksistenci dziedātājai nekas nav zināms, – tā Hovarda Sterna šovā apliecinājis Niks Kanons. Nedēļu pirms šīs sarunas Niks sniedza interviju radio „Power 106”, kurā lepojās, ka var pieskaitīt Kimu Kardašjanu pie saviem aizgājušo gadu „iekarojumiem”. Niku reiz saistījušas romantiskas jūtas ar šo sabiedrības dāmu.

„Meraija pat nezina, kas tā Kima tāda ir,” Hovardam Sternam apgalvojis Niks. „Viņa tam nepievērš uzmanību.” Lai gan reperis paudis nožēlu par savu „pļāpīgo muti” un to, ka atklāti paziņojis savu bijušo sieviešu vārdus, Sterna šovā viņš nekautrējās vaļsirdīgi klāstīt par savu un sievas intīmo dzīvi.

„Viņu nesatrauc, ka es runāju par mūsu intīmo dzīvi, jo mums ir fantastisks sekss,” teic Kanons. Taču Meraija bijusi dusmīga par vīra publisko lielīšanos par savām bijušajām. „Pasaule viņas zināja, tie nebija tikai vārdi, ko esmu izrāvis nez no kurienes,” taisnojās Niks. „Ar šiem cilvēkiem jūs mani esat redzējuši uz sarkanā paklāja, esmu bijis saderināts, iemīlējies un tādā garā. Tā nebija jauna informācija. Taču, kā saka mana sieva, man dažkārt vajadzētu turēt ciet savu lielo muti.”

Radiostacijas „Power 106” intervijā, kuru Niks tagad nožēlo, viņš ne tikai pastāstīja par saviem „iekarojumiem” mīlas jomā, bet arī dalījās stāstā par pirmo nakti ar Meraiju.

Niks teicās, ka viņam esot bijis tik daudz mīļāko, ka nevar visas uzskaitīt. „Jūs jokojat? Šī taču ir Losandželosa. Tev ir sekss ar aktrisēm, dziedātājām un modelēm,” – dižojās Niks.

Kad Nikam ierosināja nosaukt vismaz piecas, viņš nāca klajā ar šādu sarakstu: „Labi, tas būs vienkārši,” ieminējās mūziķis. „Meraija Kerija, Kristīna Miliana, Nikola Šercingere, Selita Ebanksa, ou un Kima Kardašjana.”

Stāstot par pirmo nakti ar Meraiju, Niks norādīja: „Pirmā reize bija mūsu kāzu naktī, medusmēneša stilā iekārtotā mājā Bahamu salās. Īstā sieviete liek gaidīt!”

Lai izlūgtos piedošanu no sievas par neapdomīgo „izmuldēšanos” radio intervijā, Niks aizvadītajā nedēļā nopircis Meraijai jaunas dārglietas. Atvainošanos pieņēmusī sieva fotogrāfiju ar „izlīguma dāvanu” ievietojusi arī savā „Twitter” blogā.

Niks un Meraija apprecējās 2008. gada 30. aprīlī pēc pusgadu ilgas draudzības. Kanons aizvien dievina savu sievu: „Viņa iekšēji ir tikpat skaista kā ārēji, ko redz visa pasaule, ja vien ne skaistāka! Viņa ir patīkama, viņa ir gādīga, viņa ir apbrīnojama!”

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press