Aktrisei maksā milzu naudu, lai tikai viņa apmeklētu mūzikas festivālu!
Vanesa Hadžensa iepērk jaunas drēbītes, lai dotos uz šā gada "Coachella" festivālu.
Slavenības
2014. gada 11. aprīlis, 05:09

Aktrisei maksā milzu naudu, lai tikai viņa apmeklētu mūzikas festivālu!

Jauns.lv

Amerikā populāro „Coachella” festivālu vienmēr apmeklē virkne slavenību. Dažas no skaistulēm turp dodas ik gadu. Un dažas festivālu apmeklē ne tāpēc, ka tā ir sirdslieta, bet tāpēc, ka viņām par to kāds labi maksā. Ļoti labi maksā...

Dziedātāja un aktrise Vanesa Hadžensa (25) ir cītīga „Coachella” mūzikas festivāla apmeklētāja. VIP viesu skaitā viņu var redzēt ik gadus. Vanesa parasti izvēlas hipiju stila tērpus ar atsegtu slaido vidukli un bieži vien ļaujas publiskiem skūpstiem ar kādu no saviem tā brīža „boifrendiem”. Taču nesen kā atklājies, ka Vanesai ir kāds ļoti labs iemesls un motivācija, lai viņa dotos uz „Coachella” mūzikas festivālu un pacenstos būt ievērota. Mis Hadžensai labi maskā, lai viņa apmeklētu festivālu!

Izdevuma „New York Daily News” pārstāvji noskaidrojuši, ka Vanesai samaksāti 15 000 dolāru, lai viņa tusētu „Coachella” festivālā. Turklāt šo summu aktrisei samaksājis koncerns „McDonald’s”.

Vanesa nav vienīgā, kuru dāsni atalgo par zīmēšanos šajās festivālā. Aktrisei Lī Mišelai samaksāti 20 000 dolāru, lai viņa šo pasākumu apmeklētu zīmola „Lacoste” tērpos. Nav slikta peļņa par divu nedēļas nogales „darbu”, ne tā?

Baumo, ka aktrise Keita Bosvorta neapmeklē šo festivālu, jo gaida, kad viņai par VIP goda viešanas statusu kāds samaksās 30 000 dolāru. Atvērti sponsoru piedāvājumiem esot arī aktieris Āorns Pols, mūziķis Džo Džonass un TV personība, modele un modes žurnāliste Luīze Roe.

Šogad festivāls notiks 11.-13. aprīlī un 18.-20. aprīlī. Biļetes uz izdaudzināto mūzikas pasākumu izpirktas jau pirmo 20 minūšu laikā pēc nonākšanas pārdošanā.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press