Leonardo di Kaprio skūpstās ar draudzeni okeāna krastā. Pludmales FOTO
Aizvadītajā nedēļā aktieris Leonardo di Kaprio un viņa draudzene, vācu modele Tonija Garna, atpūtās Bora Bora salā Franču Polinēzijā.
Slavenības
2014. gada 16. aprīlis, 09:26

Leonardo di Kaprio skūpstās ar draudzeni okeāna krastā. Pludmales FOTO

Jauns.lv

Aktieris Leonardo di Kaprio (39) nelabprāt runā par attiecībām. Arī saviesīgus pasākumus viņš biežāk apmeklē kopā ar mammu nevis mīļoto sievieti. Nav brīnums, ka ar jauno draudzeni viņš plašāku sabiedrību nav iepazīstinājis.

Aktieri Leonardo di Kaprio jau nepilnu gadu vieno romantiskas jūtas ar „Victoria’s Secret” modeli – vācieti Toniju Garnu (21). Aizvadītajā nedēļā aktieris atpazīts Bora Bora salā Franču Polinēzijā kopā ar draudzeni atpūšamies okeāna krastā. Tonija, kas modeles karjeras laikā ir pozējusi „topless”, arī pludmalē izvēlējās sauļoties bez peldkostīma augšiņas. Vēlāk, kad pāris devās peldēties, viņa atkal uzlika krūšturīti. Lai gan klīst dažādas baumas par Leonardo orientāciju, pludmalē pārītis atstāja iemīlējušos iespaidu. Tonija liedagā apskāva savu mīļoto un abi kaislīgi skūpstījās okeānā.

Tikai dažas dienas pēc romantiskajām brīvdienām pārītis kopīgi devās uz populāro „Coachella” mūzikas un mākslas festivālu Kalifornijā.

Leonardo bijušo mīļoto skaitā ir tādas modeles kā Žizele Bundhena, Bara Rafaeli, Naomi Kempbela, Helēna Kristensena, Eva Hercigova, Erina Hetertone, Alise Kraufordie un citas. Nesenā intervijā, taujāts vai, tuvojoties 40 gadu slieksnim, aktieris nedomā apprecēties un dibināt ģimeni, di Kaprio atbildējis, ka posīsies kāzām, kad jutīsies „tam gatavs”. Kad telekanāla CBS personība Geila Kinga apvaicājās, vai laulība ir kas tāds, ko aktieris spēj iztēloties attiecībā par sevi, viņš atbildēja: „Patiesība ir tāda, ka tas notiks, kad tas notiks. Es ļaušu tam notikt dabiski. Es izjūtu, ka tas ir vienīgais veids, kā to darīt. Un, kad būs īstais brīdis, tas arī notiks.”

Leonardo atzina, ka esot kopā ar Toniju ļoti laimīgs. Šā gada februārī pāris manīts atpūšamies arī Francijā. „Man viss ir kārtībā. Es šobrīd jūtos labi,” di Kaprio bija skops vārdos par attiecībām.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press