Ar koncertu Rīgā "Nine Inch Nails" uzsāk savu Eiropas tūri. FOTO
“Nine Inch Nails” uz “Arēna Rīga” skatuves.
Slavenības
2014. gada 7. maijs, 13:16

Ar koncertu Rīgā "Nine Inch Nails" uzsāk savu Eiropas tūri. FOTO

Jauns.lv

6. maija pievakarē „Arēnā Rīga” notika amerikāņu industriālā roka grupas “Nine Inch Nails” pirmais Eiropas tūres koncerts. “Nine Inch Nails” uz lielās skatuves atgriezās pēc sešu gadu pārtraukuma, un šis bija vienīgais koncerts Baltijā.

Pirms koncerta “Nine Inch Nails” Rīgā aizvadīja nedēļu garus mēģinājumus, kas dažkārt ilga līdz pat vēlai naktij. Jāpiebilst, ka “NIN” uzstāšanās vienmēr ir iespaidīgs, perfekti izstrādāts un tehnoloģiski sarežģīts koncertšovs. Šoreiz tā tapšanā piedalījās arī Kanādas producentu apvienība „Moment Factory”, kas līdz šim strādājusi un veidojusi šovus tādām mūzikas zvaigznēm kā Džastinam Timberleikam, Jay Z, Bon Džovi, Madonnai un citiem.

Jau laiku pirms koncerta sākuma pie koncerta norises vietas sāka pucēties koncerta apmeklētāji. Par to, ka šis koncerts ir vienīgais Baltijas valstīs, liecināja arī kaimiņvalstu viesu ierašanās. Sevišķi prāvās kompānijās uz „NIN” koncetrtšovu bija atbraukuši ļaudis no Igaunijas un Somijas. „Nine Inch Nails” apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki, kā, piemēram, radiodīdžejs Artis Volfs, mūziķis Artis Dvarionas, mūziķis Jānis Šipkēvics, uzņēmējs Mārtiņš Mielavs un citi.

„NIN” koncertu Rīgā iesildīja daudzsološais ASV mākslinieks Kolds Keivs.

Nine Inch Nails - Lollapalooza 2013 (full concert)
Kasjauns.lv/foto: Mārtiņš Ziders