Ar vēzi slimā Žanna Friske pošas uz mājām
Tādu mēs atceramies pazīstamo Krievijas dziedātāju Žannu Friski.
Slavenības
2014. gada 27. jūnijs, 08:41

Ar vēzi slimā Žanna Friske pošas uz mājām

Jauns.lv

39 gadus vecā Krievijas dziedātāja Žanna Friske, kas jau gandrīz gadu cīnās ar galvas smadzeņu vēzi, jau jūlija beigās varētu atgriezties mājās no Amerikas, kur iziet ārstēšanās kursu.

Kaimiņvalsts dziedātāja ar vēzi jau teju gadu cīnās klīnikās Ņujorkā un Losandželosā, kur pie Žannas uz maiņām atrodas viņas tuvinieki: vīrs Dmitrijs Šepeļevs, draudzene Olga Orlova, māsa Natālija, māte Olga Kopilova un tēvs Vladimirs Friske.

Ir pagājuši jau pieci mēneši, kopš brīža, kad sabiedrību šokēja fotoattēli ar Friski invalīdu ratiņos. Kā tagad vēsta tuvinieki, Žannas veselības stāvoklis ievērojami uzlabojies. Kā presei atzinis Žannas tēvs, Vladimirs, sirdzējai ir problēmas ar redzi, tāpēc viņa vairāk klausās mūziku un audiogrāmatas. Redze pilnībā neatgriežoties, jo audzējs spiežot uz smadzenēm.

Tomēr kopējais Žannas veselības stāvoklis esot kļuvis labāks. „Viņa pati jūtas labāk, jau pasmaida, komunicē ar draugiem skaipā. Jau jūlija beigās meita atgriezīsies Krievijā, tad viņa arī pati pastāstīs to, ko uzskatīs par nepieciešamu stāstīt,” Krievijas presē atzinis Žannas tēvs Vladimirs Friske.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press