Kurš sasita Baskovu līdz asinīm?
Lūk, tāds dziedātājs Nikolajs Baskovs izskatījās pēc Igora Krutoja meitas kāzām Montekarlo.
Slavenības
2014. gada 1. jūlijs, 12:31

Kurš sasita Baskovu līdz asinīm?

Jauns.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē Monako tika dzertas pavisam šikas kāzas – Krievijas komponista Igora Krutoja audžumeita Viktorija Krutoja (28) kļuva par sievu Maskavas restauratoram Davidam Berkovičam (29). Kāzās neiztika arī bez incidenta, kurā cieta dziedātājs Nikolajs Baskovs.

Viktorija un Davids salaulājās jūnija sākumā Ņujorkā, bet svinības notika jūnija pēdējās dienās Montekarlo. Kāzas ilga vairākas dienas un tās notika Vidusjūras pludmalē, gleznainajā Le Monte Carlo Sporting Club. Kāzu viesu saraksts vairāk gan atgādināja kāda vērienīga mūzikas festivāla galā koncertu. Proti, svinībās piedalījās ne tikai ievērojami biznesmeņi, bet teju vai viss Krievijas šovbiznesa zieds. Piemēram, dziedātājs Josifs Kobzons ar sievu Nelliju Kobzonu, pazīstamais televīzijas raidījumu vadītājs Andrejs Malahovs ar sievu Natāliju Škuļevu, dziedātāja Laima Vaikule, dziedātājs Ļevs Ļeščenko, humorists Vladimirs Vinokurs ar ģimeni, gruzīnu dziedātāja Keta Topurija, dziedātāja Alsu ar vīru, miljonāru Janu Abramovu, dziedātāja un Dimas Bilana menedžere, daiļslidotāja Jevgēņija Pļuščenko sieva Jana Rudkovska un daudzi citi.

Kāzas notika pēc krievu un ebreju tradīcijām, pēc kuru izpildīšanas jaunais pāris kopā ar viesiem devās uz svinību zāli, kur viņus gaidīja izmeklētas jūras veltes un neticamu izmēru kāzu torte. Bet delikateses varēja noskalot ar elitāriem vīniem, šampanieti, konjaku, viskiju un, protams, šņabi.

Vērienīgā vakara vadītāja gods tika uzticēts dziedātājam Nikolajam Baskovam, kurš viesus izklaidēja ar savām dziesmām, tostiem, jokiem un visdažādākajām atrakcijām. Pirmajā vakarā viņš ar tamadas pienākumiem tika galā lieliski, tāpēc otrajā kāzu dienā Baskovs jau varēja pats izbaudīt svinības, atpūšoties pēc sirds patikas. Taču vakars beidzās ne gluži patīkami – atstājot banketa zāli, dziedātājs neveiksmīgi paslīdēja un nokrita, uz marmora grīdas sasizdams galvu. Protams, no pārsistās pieres uzreiz sāka plūst asinis, taču pats Baskovs panikā nekrita. Gluži otrādi – viņš nekavējoties uzņēma "selfiju" un publicēja to sociālajos tīklos. Bet satrauktos fanus viņš mierināja, sakot, ka viss būs kārtībā – sasisto seju mediķi veiksmīgi saveduši kārtībā tā, ka nepalikšot pat rēta.

Kasjauns.lv/Foto: Instagram.com