Baibas Strautmanes rosība laimētavā nebija mirkļa vājums. Vēl viens VIDEO
Slavenības
2017. gada 2. marts, 13:05

Baibas Strautmanes rosība laimētavā nebija mirkļa vājums. Vēl viens VIDEO

Jauns.lv

Analītiskā žurnāliste Baiba Strautmane, kas pēdējos gados vairāk pievēršas ģimenes dzīvei, spēļu zālē itin regulāri laiku vadot pie mirguļojošajiem aparātiem.

Vakar portālā Kasjauns.lv bija publicēts video, kurā redzams, ka vientulīgi pie spēļu aparāta savu laiku vada agrāk izcilā žurnāliste Baiba Strautmane. Nu Kasjauns.lv rīcībā nonācis vēl viens video materiāls, kurā skatāmas Baibas darbība laimētavā.

Pēdējos gados advokāta Romualda Vansoviča dzīves draudzene un divu bērnu māte Baiba Strautmane publiskajā vidē parādās ļoti reti – vien brīžos īsi pirms vēlēšanām, kad uzņemas deputātu kandidātu iztaujāšanu un nevairās uzdot tiešus un konkrētus jautājumus. Viņas slavas laiki palikuši vēsturē, kad viņa bija jaunā, talantīgā, uzlecošā žurnālistikas zvaigzne un vadīja tādus raidījumus kā „Mūsu cilvēks” un „Valsts pirmās personas”. Tolaik viņa bija valsts notikumu centrā, katram bija saistošs un interesēja viņas viedoklis, asais prāts, veiklā valoda un ciešais „krampis”, pierādot savu taisnību un patiesību, kā arī izvelkot gaismā muldoņas, meļus un afēristus.

Ja agrāk Strautmane bija dzirdama radio un skatāma TV, tad tagad Baibas tribīne ir viņas tviterkonts, kas papildinās ar apskaužamu regularitāti – dažos gados tapuši vairāk nekā 18,2 tūkstoši tvītu. Pirms sešiem gadiem intervijā žurnālam „Marta” Baiba bilda tādus vārdus: „Mulstu no cilvēkiem, kas stundām var dzīvot visos tajos feisbukos un tviteros.” Bet kas tagad? Tagad tviterī viņa seko vairāk nekā 800 kontiem, savukārt viņai seko gandrīz 15 tūkstoši ļaužu.

Kasjauns.lv/ Video: aculiecinieka