Slavenības, kas neieredz viena otru
Slavenības
2014. gada 28. jūlijs, 19:17

Slavenības, kas neieredz viena otru

Jauns.lv

Iespējams, ka daudzi jau sen aizmirsuši 2009. gada MTV mūzikas video balvu vakaru un repera Kanjes Vesta neglīto izturēšanos pret kantri dziedātāju Teilori Sviftu. Taču soliste to aizvien labi atceras.

Kanje Vests un Teilore Svifta

2009. gadā Svifta kāpa uz skatuves, lai saņemtu balvu par „Labāko dziedātājas video”, taču viņas pateicības runā iejaucās Kanje Vests un atņēma solistei mikrofonu. Viņš uzskatīja, ka balvu šajā nominācijā pelnījusi Bijonsē.

 „Tas bija tiešām nepieņemami. Jaunā dāma, kas šķiet ļoti jauka, saņēma savu balvu, bet ko viņš tur darīja? Viņš ir īsts nekauņa,” vēlāk komentēja ASV prezidents Baraks Obama. Kanje par savu rīcību vairākkārt publiski atvainojās un piezvanīja arī pašai Teilorei, lai personiski izteiktu nožēlu par savu rupjo rīcību.

Šārona Osborna un Džastins Bībers

Rokera Ozija Osborna sieva par kanādiešu popzvaigzni Bīberu reiz tikusi tā: „viņš vēlas būt nejauks puisis, bet viņš ir tikpat nejauks kā kaķēns.” Šāronu arī nešokē, ka aizvadītā gada vasarā pēc restorāna apmeklējuma Bībers pačurājis virtuves atkritumu spainī „Viņam taču nav ne jausmas, ko nozīmē būt sliktam!”

Kellija Osborna un Teilore Svifta

Osbornu ģimenes atvase Kellija Osborna varētu būt nākamā, kurai vaļsirdīgu un dusmu pilnu dziesmu veltītu Teilore Svifta. Kellija gan ātri vien noliedza izskanējušās baumas, ka viņa dēvējusi Teilori par „samākslotu” un tādu, „kura satiekas ar citiem pašreklāmas nolūkos”. Pirms diviem gadiem Osbornu sadusmoja tas, ka Svifta koncertā kāpj uz skatuves 25 000 lielas auditorijas priekšā un vaicā: „Jūs tiešām esat šeit manis dēļ”. „Bet, protams, tu taču esi Teilore Svifta, saproti to reizi par visām reizēm,” – skaitās Osborna.

Amanda Bainsa un „neglītie cilvēki”

Holivudas aktrise Amanda Bainsa pērn tika arestēta, veica plastisko operāciju un virkni citu slavenību nodēvēja par neglīteņiem. Šajā „neglīto cilvēku sarakstā” viņa iekļāva Riannu, Mailiju Sairusu, reperi Drake un pat ASV prezidentu Baraku Obamu.

Teilore Svifta un Harijs Stailss

Teilore Svifta izdomāja sasodīti iedarbīgu veidu, kā publiski „iegrūst dunci mugurā” savam bijušajam draugam – grupas „One Direction” mūziķim Harijam Stailsam. „Grammy” balvu ceremonijā viņa dažas rindas no savas dziesmas izpildīja ar izteiktu britu akcentu: „Viņš man piezvana un saka: es joprojām tevi mīlu’. Es viņam atbildu ‘atvaino, esmu aizņemta, es atklāju „Grammy” balvu ceremoniju.’”

Kendala Dženere un Frensisa Bīna Kobeina

Kad Kardašjanu pusmāsa Kendala Dženere „Twitter” blogā ierakstīja, ka vēlas, lai „viss reizēm būtu vienkāršāk”, ļoti sadusmojās Kurta Kobeina un Kortnijas Lovas meita Frensisa Bīna Kobeina. Viņa lika lietā no savas mātes mantoto skarbo valodu. Frensisa aizrādīja, ka pasaulē ir bērni, kuriem nav pat tīra ūdens, ko dzert un ieteica, lai Kendala „labāk ir kaitinoša, nekā sasodīta idiote”.

Dreiks Bells un Džastins Bībers

Kad amerikāņu aktieris un mūziķis Dreiks Bells izsmēja Džastina Bībera ierakstu „Twitter” blogā par darbu skaņu ierakstu studijā, fani bija saniknoti. Dreiks nerimās un salīdzināja Bīberu ar viena hita brīnumu – mūziķi Vanilla Ice.

Bijonsē un viņas tēvs

Bijonsē neieradās uz sava tēva Metjū Noulza kāzām ar jauno sievu. Mēs saprotam, ka dziedātāja ir ļoti aizņemta, taču tā nebija netikšana saspringtā darba grafika dēļ...

Kid Rock un Bībers

Šķiet, visi, kam vien nav slinkums, ir gatavi pateikt ko sliktu par Džastinu Bīberu. Arī rokeris Kid Rock nav atturējies no drūmiem secinājumiem: „ir skumji redzēt viņu slīgstam lejup pa šādu trajektoriju. Tas būs ļoti ilgs ceļš lejup.”

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press