Friske dēlu nokrista Rīgas dievnamā. EKSKLUZĪVI FOTO
Kristības Vissvētās Dievmātes Pasludināšanas pareizticīgo baznīcā sākās jau pirms pusdienas laika, taču Žanna Friske, lai nokristītu savu dēlu Platonu, ieradās dažas stundas vēlāk.
Slavenības
2014. gada 2. augusts, 05:36

Friske dēlu nokrista Rīgas dievnamā. EKSKLUZĪVI FOTO

Jauns.lv

Krievijas dziedātāja Žanna Friske (40), kas Jūrmalā atlabst no smagās slimības, Latvijā nokristījusi arī savu gadu un dažus mēnešus veco dēlu Platonu.

Kamēr citas Krievijas estrādes zvaigznes Jūrmalā dižojās festivālā “Jaunais vilnis”, Žanna Friske šo laiku pavadīja, atpūšoties ģimenes lokā. Kasjauns.lv jau rakstīja, ka ar vēzi smagi slimā dziedātāja mēnesi uzturas īrētā privātmājā pie Baltijas jūras Jūrmalā, kur iziet rehabilitāciju pēc ASV veiktajām ārstēšanas procedūrām. Jūrmalā viņa 8. jūlijā ģimenes un draugu lokā nosvinēja arī savu 40. jubileju, bet 25. jūlijā Rīgā nokristīja dēlu, kurš pasaulē nāca 2013. gada 7. aprīlī.

Kristības notika Rīgā, Vissvētās Dievmātes Pasludināšanas pareizticīgo baznīcā netālu no Centrālās dzelzceļa stacijas. Kristības bija šaurā ģimenes un tuvāko draugu lokā. Tajās bez vecākiem Žannas Friskes un viņas civilvīra Dmitrija Šepeļeva un krustvecākiem – Žannas tuvākās draudzenes, savas bijušās grupas “Bļestjaščiji” dalībnieces Olgas Orlovas un Maskavā populārā dīdžeja Fjodora Fomina – piedalījās arī dziedātājas māte Olga Kopilova, Fomina sieva Anastasija Kalminoviča un citi draugi.

 

Kasjauns.lv/Foto: aculiecinieks