Ar košām galvasrotām "Piena svētkus" apmeklē Skutelis un Brikmanis. FOTO
Radio balss Nauris Brikmanis un komēdiju meistars Jānis Skutelis (vidū) palīdzēja svētku organizatoriem novadīt burtu turnīru.
Slavenības
2014. gada 4. augusts, 11:26

Ar košām galvasrotām "Piena svētkus" apmeklē Skutelis un Brikmanis. FOTO

Jauns.lv

Svelmīgā svētdienas pēcpusdienā Lucavsalas parkā, Rīgā, sākās ikgadējie „Piena svētki”, kas ilga līdz pat vēlai nakts stundai.

Lai gan lustēšanās sākās jau pulksten 14, kad uzstājās ārvalstu mākslinieki, vairums cilvēku uz Lucavsalas parku devās tikai vakarpusē, kad karstums bija nedaudz mazinājies un uz skatuves kāpa latviešu leģendārā grupa „Pērkons”. Sanākušie ļaudis ģimeņu un draugu lokā baudīja jauko atmosfēru, dzēra atspirdzinošus dzērienus, veldzējās ar ūdeni, apmeklēja tirdziņu, piedalījās burtu spēlē, apgleznoja sejas, zīmēja hennas tetovējumus un izmēģināja vēl daudzas citas atrakcijas.

Lucavsalā rosījās arī svētku radītājs, bāra „Piens” līdzīpašnieks Mārtiņš Mielavs, kuram palīdzēja arī pazīstamais komiķis Jānis Skutelis un radio balss Nauris Brikmanis. Tāpat svētkus apmeklēja TV raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš, dīdžejs Toms Grēviņš ar sievu Lauru un dēlu Evertu, TV šova „Okartes skatuve” dalībnieki Košā jeb Anita Intaite un Kašers jeb Kaspars Blūms – Blūmanis, kurš tikai uz dažām dienām iegriezies Rīgā, kā arī citi pilsētas iedzīvotāji un viesi.

Kasjauns.lv/ Foto: Anete Janševica