Žanna Friske paparaci dēļ Jūrmalā spiesta slēpties mājās
Žanna Friske (pa kreisi) un Olga Orlova jau ilgus gadus ir labākās draudzenes. Viņas savulaik kopā dziedāja grupā „Bļestjašije”.
Slavenības
2014. gada 21. augusts, 16:31

Žanna Friske paparaci dēļ Jūrmalā spiesta slēpties mājās

Jauns.lv

Ar galvas smadzeņu vēzi sirgstošā dziedātāja Žanna Friske joprojām veselību atjauno Jūrmalā, kur ar ģimeni apmetusies īrētā mājā. Tiesa gan, pēdējā laikā Žannas mieru sākuši traucēt paparaci, kuru dēļ apgrūtināta dziedātājas atpūta un rehabilitācija.

Jūrmalā pie Žannas Friskes ciemojas viņas labākā draudzene Olga Orlova. Viņa atklājusi, ka Žanna Friske slēpjas no paparaci, tādēļ pat no Jūrmalā īrētās mājas, uz veikalu iepirkties abas draudzenes dodas uz maiņām, uzmanoties, lai netiktu nofotografētas. Abas draudzenes pavada laiku sarunās un lielākoties uzturas mājas pagalmā. Orlova norādījusi – ir stulbi, ka Amerikā, kur Friske ārstējusies, viņa varējusi mierīgi pārvietoties pa ielām, bet Jūrmalā dziedātājai jāsēž mājas četrās sienās, jo izejot no mājas, kāds noteikti viņu nobildēs.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka šā gada jūlija sākumā Friske no Ziemeļamerikas pārcēlās uz Eiropu, un konkrēti Jūrmalu. Ar Žannu šajā smagajā brīdī kopā bija gan vīrs Dmitrijs Šepeļevs, gan mamma Olga un gadu vecais dēls Platons. Kad Jūrmalā pilnā sparā ritēja starptautiskais jauno izpildītāju konkurss „Jaunais vilnis”, Friske ar ģimeni Rīgā, Vissvētās Dievmātes Pasludināšanas pareizticīgo baznīcā, nokristīja dēlēnu Platonu.

Kasjauns.lv/Foto: no „Komsomoļskaja Pravda” un no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva