Slavenai aktrisei Kardašjanas kāzu superkleitas kopija. FOTO
Abu kleitu autors ir modes nams „Givenchy”.
Slavenības
2014. gada 27. augusts, 18:34

Slavenai aktrisei Kardašjanas kāzu superkleitas kopija. FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana (33), iespējams, jutās šokēta, vērojot „Emmy” balvu ceremoniju un redzot, ka aktrise Klēra Deinsa (35) vakaram izvēlējusies sarkanas krāsas kleitu, kas pēc modeļa ļoti, ļoti līdzinās viņas kāzu tērpam!

Šā gada pavasarī, kad Kima Kardašjana posās kāzām, viņa stingrā noslēpumā glabāja to, kāda viņai Lielajā dienā būs kleita, vien solot, ka tērps būs grandiozs un neatkārtojams. Taču nu izskatās, ka cita dāma šādu pat kleitu izvēlējusies kino balvu ceremonijas apmeklējumam. Jāteic gan, ka Klēras Deinsas tērps nav simtprocentīga kopija, taču arī oriģināls tas nav.

Dodoties uz „Emmy” balvu vakaru seriāla „Homeland” aktrise Klēra Deinsa izskatījās burvīgi, tērpusies sarkanajā mežģīņu kleitā, ko darinājis modes nams „Givenchy”. Mežģīnes bija iestrādātas tērpa mugurpusē un vidusdaļā un ļoti atgādināja kaut kur jau agrāk redzētu tērpu... Nav šaubu, ka Klēra teju iemīlējās šajā pasakainajā tērpā, tiklīdz to ieraudzīja. Taču, ja iztēlojamies šo kleitu baltā krāsā un pievienojam tai plīvuru... Un lūk, nāk līgava Kima Kardašjana, kas ļoti līdzīgā tērpa versijā svinēja kāzas ar reperi Kanje Vestu šā gada maijā.

Lieki teikt, ka arī Kimas tērpa autors bija modes nams „Givenchy”. Tieši tā vadošais dizainers Rikardo Tišī, labs realitātes šova zvaigznes draugs, bija tas, kurš pirmais atrādīja 33 gadus vecās zvaigznes kāzu tērpa uzlaikošanas procesu, ievietojot attēlu sociālajos tīklos. Par Kimas kāzu kleitas izvēli vēlāk arī jūsmoja portāla People.com stila eksperti, nosaucot kleitu par „burvīgu, kā nākot, tā ejot”. Interesanti, ka šādu pat komentāru stila pētnieki veltījuši arī Klēras Deinsas sarkanajai kleitai. „Burvīgs „Givenchy” darinājums,” raksta People.com autori. Savukārt prestižo izdevumu „Vanity Fair”, „InStyle” un „Vogue” modes eksperti Klēru, pateicoties šai kleitai, ierindojuši labāk ģērbto slavenību skaitā „Emmy” balvu vakarā.

Nez, ko šobrīd domā Kima Kardašjana?

Kima Kardašjana kāzām izvēlas modes nama „Givenchy” kleitu
Kasjauns.lv, Foto: All Over Press, ekrānuzņēmumi no video