Ar ko šovakar pārsteigs šovs "Es mīlu tevi, Latvija!"? FOTO
Jaunā TV3 šova “Es mīlu tevi, Latvija!” otrajā raidījumā Valtera Krauzes (no kreisās) komandā piedalīsies aktrise Karīna Tatarinova, “Star FM” ētera personība Jānis Romanovskis un autosportists Haralds Šlēgelmilhs.
2014. gada 7. septembris, 14:14

Ar ko šovakar pārsteigs šovs "Es mīlu tevi, Latvija!"? FOTO

Jauns.lv

Šīs vasarīgās svētdienas noslēgumā TV3 skatītājus šovakar priecēs ar jaunā rudens sezonas šova “Es mīlu tevi, Latvija!” otro raidījumu, kurā Latvijā pazīstamas personības mērojas zināšanās par Latviju.

Šova, kas ilgs līdz pat decembrim, vadīšana uzticēta Dailes teātra aktierim Artūram Skrastiņam, bet komandu kapteiņu lomās ik raidījumu iejutīsies Jana Duļevska un Valters Krauze. Šova mērķis ir kārtīgāk iepazīt Latviju, tāpēc tā dalībniekus spēlē sagaida jautājumi un uzdevumi tikai un vienīgi par Latviju. Šovā tiek aplūkotas tēmas kā Latvijas kino un televīzija, minētas pilsētas un to atrašanās vietas, pārbaudītas zināšanas par Latvijā nozīmīgām personībām, atpazītas dziesmas pēc meldiņa, kā arī izpildīti citi pārbaudījumi.

Katru nedēļu šovā ir jauni dalībnieki, tādēļ skatītājiem būs iespēja novērtēt, cik erudīti ir Latvijas pazīstamākie ļaudis. Piemēram, pirmajā raidījumā Janas Duļevskas komandas sastāvā bija grupas “Triānas parka” soliste Agnese Rakovska, dziedātājs Lauris Reiniks un radio “Star FM” ētera personība Baiba Sipeniece–Gavare. Savukārt Valtera Krauzes komandā bija grupas “PeR” līderis Ralfs Eilands, TV3 Laika ziņu vadītāja un radio “Star FM” ētera personība Maija Rozīte–Krištopāne un seriāla “UgunsGrēks” varones Zentas atveidotāja Regīna Devīte.

Pirmajā šovā, kas, kā izrādās, ir visskatītākais TV raidījums augustā visā Latvijā,  uzvarēja Janas Duļevskas komanda, bet, kas būs erudītākie šovakar?  Kļuvis zināms, ka Duļevskas komandā varēs ieraudzīt šovu vadītāju, radio personību un dziedātāju Lindu Rutuli, šova “Koru Kari” uzvarētāju, mūziķi Ati Auzānu, izdevniecības “Dienas žurnāli” galveno redaktori un direktori Ingu Gorbunovu. Savukārt Krauzes komandā rosīsies latviešu autosportists Haralds Šlēgelmilhs, radio “Star FM” ētera personība, jaunās TV3 spēles “Risks” vadītājs Jānis Romanovskis un aktrise, dziedātāja Karīna Tatarinova.

Kasjauns.lv/FOTO: TV3 publicitātes foto