Izrādās, Friskei Rīgā nozagts džips! Viņas vīrs nelāgi izsakās par Latvijas policiju
Krievijas dziedātāja Žanna Friske.
Slavenības
2014. gada 21. oktobris, 07:14

Izrādās, Friskei Rīgā nozagts džips! Viņas vīrs nelāgi izsakās par Latvijas policiju

Jauns.lv

Jau rakstījām, ka Krievijas dziedātāja Žanna Friske pēc ilgstošas ārstēšanās ārzemēs atgriezusies mājās Maskavā. Nu ir arī vēl kāda priecīga vēsts – Latvijas policija atradusi viņas auto, kas bija nozagts pie kāda tirdzniecības centra Rīgā.

Kad visu vasaru Žanna Friske veselību atguva Jūrmalā, viņa Latvijā pārvietojās ar savu apvidus auto – 2013. gada “Range Rover”, kuram bija Maskavas apgabala reģistrācijas numurs no sērijas 777. Auto īpašniece ir pati dziedātāja, bet lietošanas pilnvara ir arī Friskes dzīvesbiedram Dmitrijam Šepeļevam. Viņš auto atgādāja uz Latviju, savukārt Žanna Friske, atguvusi veselību tik ļoti, Jūrmalā pati ik pa laikam sēdās pie stūres.

Septembrī Friske devās uz Ķīnu, bet viņas auto palika Latvijā, kur ar to pārvietojās viņas dzīvesbiedrs. Un, tavu skādi – 12. oktobrī no kāda lielveikala stāvvietas Lielirbes ielā auto tika nozagts.

Par to sociālajos tīklos paziņoja pats Dmitrijs Šepeļevs, kurš šajās dienās arī atklāja, ka mašīna atradusies. “Aizvadītajā sestdienā Rīgā mums nozaga mašīnu. Uz pusstundu biju iegājis nopirkt bērnam biksiņas, atgriezos un sapratu – dārgas tās sanākušas. Jo mašīnas vairs nav! Turpinājumā pussagruvis vietējās policijas iecirknis, tā darbinieki “sasālītā” un saburzītā, maisveidīgā formā, bezjēdzīgi jautājumi un, protams, nekādas cerības uz veiksmīgiem meklējumiem. Viņiem pat nav nekāda plāna “Pārtveršana” (sistēma Krievijā, kā policijai operatīvi rīkoties transporta līdzekļu nozagšanas gadījumos – kasjauns.lv). Un nu man zvana no kriminālpolicijas un saka: “Atradām! Brauciet pakaļ un saņemiet.” Vai vispār tā mēdz būt? Pat salmu cepure, kas bija uz aizmugurējā sēdekļa, atradās savā vietā!” mikroblogā aizvadītās nedēļas nogalē, izbrīnīts par paša kritizētās Latvijas policijas veiksmīgo darbību, rakstīja Žannas Friskes civilvīrs Dmitrijs Šepeļevs.

Kasjauns.lv/FOTO: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva