"Queen" laidīs klajā līdz šim neizdotu Fredija Merkurija dziesmu. VIDEO
Slavenības
2014. gada 5. novembris, 23:12

"Queen" laidīs klajā līdz šim neizdotu Fredija Merkurija dziesmu. VIDEO

Jauns.lv

Britu rokgrupa "Queen" labdarība kampaņas ietvaros laidīs klajā iepriekš neizdoto dziesmu "Let Me Be In Your Heart Again", ko iedziedājis Fredijs Merkurijs.

Queen - Let Me In Your Heart Again from Vlad Dulea on Vimeo.

Dziesma tika ierakstīta dažus gadus pirms Merkurija nāves 1991.gadā. Tā būs atrodama gaidāmajā grupas dziesmu izlasē "Queen Forever".

Dziesma tiks izdota kompānijas "Coca-Cola" labdarības kampaņas "Red" ietvaros. Ieņēmumi tiks novirzīti fondam, kas atbalsta cīņu ar AIDS, tuberkulozes un malārijas izplatīšanos.

"Pagājuši 23 gadi, kopš pasaule zaudēja iemīļoto Frediju Merkuriju. Pa šo laiku mēs esam piedzīvojuši lielu progresu cīņā ar AIDS. Taču mēs nevaram vienkārši paļauties uz to, ka ir pieejama ārstēšana. Mums jānodrošina tās pieejamība," sacīja "Queen" ģitārists Braiens Mejs. "Mēs ar lepnumu aizdosim no jauna atklāto dziesmu kampaņai "Red". Mēs ceram, ka Fredija Merkurija spēcīgā balss vēlreiz var iedvesmot pasauli."

Dziesma "Let Me Be In Your Heart Again" tapusi 1984.gadā, kad grupa ierakstīja albumu "The Works".

"Tā netika izmantota vai pabeigta. Šķiet, ka mēs vienkārši nolikām to malā un aizmirsām. Braiens to atklāja no jauna. Jāatzīst, ka es biju pilnībā aizmirsis par šo dziesmu," stāsta grupas dalībnieks Rodžers Teilors. "Mēs to nedaudz apstrādājām, pievienojot fona vokālu."

LETA