Dženiferas Lorensas tērps atsedz mazliet par daudz. FOTO
Dodoties mājup pēc „afterparty” ballītes, aktrise Dženifera Lorensa pat neievēroja, ka tērps atsedzis vairāk nekā viņa būtu vēlējusies.
Slavenības
2014. gada 13. novembris, 05:28

Dženiferas Lorensas tērps atsedz mazliet par daudz. FOTO

Jauns.lv

Nelāgs misēklis ar tērpu aktrisei Dženiferai Lorensai (24) atgadījies, dodoties mājup pēc „afterparty” ballītes. Sākotnēji viņa to pat nepamanīja un draudzene, šķiet, arī...

Filmas „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” pirmizrādes vakaru Londonā aktrise Dženifera Lorensa apmeklēja elegantā un seksapīlā tērpā ar izteiksmīgu dekoltē un dziļu šķēlumu.

Pēc „afterparty” ballītes Dženifera kopā ar dziedātāju Lorde, kas iedziedātjusi tituldziesmu jaunajai filmai, devās mājup ar taksometru. Automašīnā aktrise vairāk uzmanības pievērsa sava tērpa svārku daļai, ar rokām piesedzot dziļo šķēlumu, lai tas paparaci acīm neatsegtu negribēti daudz. Taču labā noskaņojumā esošā aktrise pat neievēroja, ka vakarkleitas dziļais V-veida dekoltē atklājis jau nodevīgi daudz. Savādi, ka par misēkli Dženiferai nepačukstēja arī neviena no meitenēm, kas sēdēja viņai līdzās taksometrā. Kad Lorensa visbeidzot ievēroja, kas noticis un ko tik kāri bildē paparaci, viņa ar abām rokām piesedza dekoltē zonu.

Šī nav pirmā reize, kad aktrisei gadās nelāgi misēkļi skaisto balles tērpu dēļ. Aizvadītā gada janvārī Dženifera bija slima ar plaušu karsoni, kad apmeklēja ASV Kinoaktieru ģildes balvu ceremoniju, bet dodoties pēc labākās aktrises godalgas, piedzīvoja nelāgu misēkli ar tērpu. Tik tikko nesaplīsa viņas „Dior” kleita. Dažas nedēļas vēlāk Lorensai nedienas sagādāja arī pasakaini krāšņā „princeškleita”, kurā viņa apmeklēja „Oskara” balvu ceremoniju. Dodoties pēc apbalvojuma, Dženifera uzkāpa uz kleitas malas un paklupa.

Taču jaunā aktrise lieliski tika galā ar neērto situāciju. Sakot pateicības vārdus, viņa ieminējās: „Jūs visi esat piecēlušies kājās, jo jūtaties slikti, ka es pakritu. Tas ir tik mulsinoši. Bet paldies jums.”

Pēc svinīgās ceremonijas Lorensa padalījās iespaidos, kādas sajūtas pārņēmušas mirklī, kad sapratusi, ka viņa krīt prestižās balvu ceremonijas tiešraides laikā, ko vēro miljoniem TV skatītāju visā pasaulē. „Kas notika? Ko jūs ar to domājat – paskatieties uz manu kleitu! Es centos kāpt pa kāpnītēm šajā tērpā, tas notika! Centos kāpt augšup un uzkāpu uz kleitas malas. Viņi bija novaskojuši kāpnes. Kas man ienāca prātā šajā mirklī? Viens slikts vārds, kas sākas ar burtu „F”.”

Dženiferai Lorensai misēklis ar kleitu

Nelāgs misēklis ar tērpu aktrisei Dženiferai Lorensai atgadījies dodoties mājup pēc filmas „The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” pirmizrādes ...

gallery icon

 

Cik neērti! Aktrise paklūp, kāpjot uz skatuves pēc „Oskara” balvas

gallery icon

Kāpjot uz skatuves pēc balvas, aktrise gandrīz pazaudē kleitu

gallery icon


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press