Kas izbojāja Kristīnes Deimones pikanto vakarkleitu prezentāciju? FOTO
Savā tērpu kolekcijas prezentācijā dizainere Kristīne Deimone izcēlās ar melnu, apspīlētu kleitiņu ar caurspīdīga auduma akcentiem. Šī gan neesot dizaineres radītā kleita, taču tajā māksliniece izskatījās lieliski. Viņas tēlu papildināja izteiksmīgi apavi.
Slavenības
2014. gada 21. novembris, 11:17

Kas izbojāja Kristīnes Deimones pikanto vakarkleitu prezentāciju? FOTO

Jauns.lv

Jauna modes interneta veikala prezentācijas ietvaros tika demonstrēta arī modes mākslinieces Kristīnes Deimones jaunākā vakarkleitu kolekcija.

Restorānā „Illu Zion” pulcējās ļaudis, kas vēlējās aplūkot Kristīnes Deimones un citu pašmāju dizaineru jaunāko tērpu kolekcijas. Vakara vadītāju lomu bija uzņēmušies mūziķi Alekss Silvērs un Liera Štein, savukārt ar muzikālu priekšnesumu sanākušos priecēja ukraiņu izcelsmes dziedātāja Jekaterina Elizabete Tindemarka jeb Katy Tindemark.

Pēc savu tērpu skates dizainere Kristīne Deimone portālam kasjauns.lv pastāstīja, ka šajā kolekcijā ir desmit jauni tērpi, kuri tapuši trīs mēnešu laikā. „Šī kolekcija būtiski atšķīrās no iepriekšējās ar daudz labāku kvalitāti. Vakartērpi ir perfektāki, ideālāki, skaistāki un daudz atkailinošāki. Tie darināti, izmantojot mežģīnes, Swarovski kristālus, zīdu un caurspīdīgus audumus.”

Pēc Kristīnes Deimones tērpu skatēm vienaldzīgo nebija. Kādam patika jaunās dizaineres radošās izpausmes, taču citi vīpsnāja un izteica ne visai pozitīvas atsauksmes. Pati tērpu dizainere kritiku uztver pozitīvi un no tās nebaidās. „Iespējams, es vairāk uzdrīkstos, nekā citi, tādēļ izpelnos daudz lielāku uzmanību un arī kritiku. Nenoliegšu, ka iepriekšējā kolekcija nebija izdevusies pārāk laba, bet no kļūdām mācāmies, un tāpēc pie šīs kolekcijas tērpiem ir piestrādāts rūpīgāk Jaunās kolekcijas tērpi ir erotiskāki, tie demonstrē erotiku un sievišķību, kā arī akcentē valkātājas trauslumu. Ne katra sieviete var nēsāt manus tērpus, jo nepieciešama uzdrīkstēšanās un pārliecībai par sevi, uzvelkot tik izaicinošas kleitas,” savas radītās kolekcijas tērpus raksturo Deimone.

Un te nu viņai taisnība, ka ne katra sieviete var nēsāt Deimones tērpus. Par to lieliski varēja pārliecināties arī viņas jaunās kolekcijas skatē. Proti, visu labo iespaidu par dizaineres veikumu sabojāja neveiksmīgi izvēlētas modeles. Dažām demonstrētājām kleitas bija pa lielu, citām pa mazu, turklāt – nevar nepamanīt, ka šīs kleitas piestāv dāmām ar daudz sievišķīgākām formām.


Kasjauns.lv/foto: Anete Janševica, Mārtiņš Ziders