Kellija Osborna rotā frizūru ar... spraužamadatām! FOTO
Kellija Osborna izveidojusi rokenrola dumpinieces cienīgu frizūru, ko papildinājusi neskaitāmām drošības adatām.
Slavenības
2014. gada 12. decembris, 17:45

Kellija Osborna rotā frizūru ar... spraužamadatām! FOTO

Jauns.lv

Kellijai Osbornai (30) patīk eksperimentēt ar ekstravagantām frizūrām. Taču sapītā mohikāņu frizūra, kas rotāta ar visparastākajām drošības adatām, nav izpelnījusies atzinīgus vārdus modes pētnieki aprindās.

Aizvadītās svētdienas vakarā TV modes pārraides „Fashion Police” vadītāja Kellija Osborna apmeklēja „TrevorLive” pasākumu Losandželosā. Saviesīgajam vakaram viņa bija izveidojusi rokenrola dumpinieces cienīgu frizūru, ko rotāja spraužamadatas. Taču Kellijas izvēlētais tērps bija klasisks un sievišķīgs: rozā topiņš un melni zvanveida piegriezuma svārki ar fliteriem.

Mohikāņu frizūru TV personība bija sapinusi sīkās bizītēs un katrā no tām iespraudusi pa spraužamadatai, kā arī kreisajā frizūras pusē izveidojusi ķēdīti no vairākām kopā saspraustām drošības adatām.

Šī nav pirmā reize, kad mis Osborna frizūru rotājusi ar spraužamadatām. Vasarā apmeklējot „Cadillac and Refinery29” ballīti Losandželosā viņa pirmo reizi bija bagātīgi saspraudusi spraužamadatas savās violetajās bizītes. „Es vēlējos, lai mani mati atgādinātu par pankroka ēru, kā arī par piecdesmitajiem gadiem,” jūnijā norādīja Osborna, kuras frizūru iedvesmojusi grupa „Sex Pistols”.


Kasjauns.lv, Foto: All over Press