Salu romantika: Lana del Reja ar puisi draiskojas Karību jūras pludmalē. FOTO
Lana del Reja ar puisi Frančesko Karozini atpūšoties neslēpj jūtas.
Slavenības
2015. gada 4. janvāris, 05:42

Salu romantika: Lana del Reja ar puisi draiskojas Karību jūras pludmalē. FOTO

Jauns.lv

Slavenā amerikāņu dziedātāja Lana del Reja (29) un viņas mīļotais, itāļu fotogrāfs Frančesko Karozini devušies atpūsties uz slavenību iecienīto kūrortu Karību jūras salā St.Barta.

2014. gada pavasarī Lana pameta savu iepriekšējo mīļoto, skotu rokeri Bariju Džeimsu O’Nīlu, kurš simpātisko mūziķi bildināja viņas 27 gadu jubilejā – 2013. gada 21. jūnijā. Jau jūlijā atklājās, ka dziedātājas, kuras īstais vārds ir Elizabete Vūlridža Granta, sirds tomēr pieder itāļu fotogrāfam.

Pirmo reizi kopā ar Frančesko Lana tika pamanīta Portofino kūrorta Itālijā. Pagājis teju vai pusgads, bet viņu attiecības joprojām ir kā pirmajos randiņos – neskatoties uz apkārt esošo sabiedrību, viņi nekautrējās mīlināties, mīties skūpstiem un glāstiem.

Nav izslēgts, ka Frančesko, Lanu beidzot aizvedīs līdz altārim. Šķiroties no Barija dziedātāja atzina, ka alkst iziet pie vīra un dzemdēt bērnus. „Es labprāt! Ceru, ka atradīsies vīrietis, kas mani apprecēs,” ziņoja Lana.

Bet pagaidām viņa vēl draiskojas pa pludmali un bauda romantiku, pat nesatraucoties, ka Lanas figūra nav tā pati ideālākā.

Kasjauns.lv/ Foto: All Over Press