Slavenā Monika Levinska iznāk sabiedrībā kopā ar geju. FOTO
Monika Levinska un aktieris Alans Kamings ir labi draugi jau 16 gadus!
Slavenības
2015. gada 14. janvāris, 11:14

Slavenā Monika Levinska iznāk sabiedrībā kopā ar geju. FOTO

Jauns.lv

Ja kāds aizdomājies, kur gan palikusi Baltā nama praktikante Monika Levinska (41), kura iemantoja popularitāti deviņdesmitajos gados, pateicoties seksa skandālam Baltajā namā, varam pavēstīt: svētdienas vakarā mis Levinska apmeklējusi „Zelta globusu” „afterparty” ballīti.

Šis noteikti bija visneparastākais pāris, kas aizvadītajā svētdienas vakarā apmeklēja „Zelta globusu” ceremonija „afterparty” ballīti. Roku rokā ar homoseksuālo aktieri Alanu Kamingu (49) uz „sabiedrības krējuma” pasākumu ieradās arī deviņdesmitajos gados bēdīgi slavenā Monika Levinska.

Šī ir viena no retajām reizēm, kad Levinska un Kamings izgājuši sabiedrībā kopā, lai gan par labiem draugiem viņi kļuva jau īsi pēc plaši apspriestā Baltā nama seksa skandāla.

„Mēs iepazināmies žurnāla „Marie Claire” rīkotā pasākumā aptuveni pirms 16 gadiem,” aizvadītā gada oktobrī kādā intervijā atklāja Kamings. „Viņi bija izveidojuši materiālu par Moniku, un arī es biju uzrakstījis žurnālam kādu rakstu. Mūs nosēdināja pie viena galda. Mēs kopīgi apmeklējām saviesīgās pusdienas un sadraudzējāmies.”

„Viņa ir viens no maniem labākajiem draugiem,” – šā gada „Zelta globusu” balvu vakarā apgalvoja Alans Kamings. Gadu gaitā šī draudzība kļuvusi tikai ciešāka. „Viņa ir jauka.”

Līdz pat aizvadītā gada maijam par Monikas Levinskas gaitām pēc skandāla tikpat kā nekas nebija zināms. Tikai aizvadītā gada pavasarī viņas vārds no jauna parādījās preses slejās. Levinska bija uzrakstījusi materiālu žurnālam „Vanity Fair”, kas vēlāk sabiedrībā tika plaši apspriests. Savā esejā Levinska stāstīja par dzīvi un skandālu, kura dēļ iemantoja negatīvu slavu. „Es personīgi ļoti nožēloju to, kas notika starp mani un prezidentu Klintonu,” rakstīja Levinska. „Ļaujiet man atkārtot. Es. Personīgi. Ļoti. Nožēloju. To. Kas. Notika.”

Kad Alanam Kamingam „Zelta globusu” vakarā apvaicājās, kas viņaprāt pamudinājis Levinsku atkal atgriezties plašākā sabiedrībā, aktieris rāmi noteica, ka viņaprāt pienācis „Monikas laiks atgriezties pasaulē”. „Mēģinājumi visu laiku slēpties, nebūt par daļu no šīs pasaules viņai bija ļoti grūti un graujoši,” norāda Kamings.

Lai gan Monika savulaik pauda vēlmi pēc ģimenes, nodibināt stabilas attiecības un apprecēties viņai vēl tā arī nav izdevies. Kopš skandāla Levinskai arī nav izdevies atrast stabilu pilna laika darbu.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press