Kardašjana kažokādas bikini pozē sniegā. FOTO
Kimas Kardašjanas jaunais ietērps atsauc atmiņā animācijas filmu „Flintstoni”.
Slavenības
2015. gada 22. janvāris, 05:03

Kardašjana kažokādas bikini pozē sniegā. FOTO

Jauns.lv

Peldkostīmam, kas darināts no pūkainas kažokādas, nevarētu būt daudz pircēju. Taču Amerikā populārā sabiedrības dāma Kima Kardašjana tādu iegādājusies, lai pēcāk sarīkotu fotosesiju sniegā. Brrr... kā viņai nesalst?!

Saulē iedegušā un perfekti vaksētā ķermeņa īpašniece Kima Kardašjana centās pasargāt sevi no aukstuma, siltā un pūkainā kažokādā ieģērbjot vien savas visintīmākās vietas.

„Twitter” blogā sabiedrības dāma ievietojusi vairākas fotogrāfijas, kurās redzama neparastajā kažokāda peldkostīmā pozējam uz sniegota fona. „Mazulīt, ārā ir auksts...” viņa pierakstījusi komentārā pie attēliem, lai visiem būtu skaidrs, kādos laikapstākļos notikusi šī savdabīgā fotosesija.

Iespējams, ka ideju fotosesijai izdomājis Kimas vīrs, ar modes pasauli pārņemtais reperis Kanje Vests. Runā, ka viņš esot arī fotografējis šos attēlus.

Kima tērpam iedvesmojusies no ikoniskās aktrises Rakelas Velčas, kura līdzīgā ādas peldkostīmā bija redzama uz ekrāniem 1966. gadā iznākušajā kinolentē „One Million Years B.C.”, kurā atveidoja alu laikmeta meiteni.

Lai gan Kimas pūkainā bikini izvēle šķiet mazliet savāda, sabiedrības dāmas mīlestība pret kažokādu izstrādājumiem ir labi zināma jau sen. Pret Kardašjanu jau vairākkārt vērsušies dzīvniektiesību aizstāvji, kas uzskata, ka nav pareizi nogalināt dzīvniekus modes vārdā. Taču pat tas nav atstājis iespaidu uz Kimu un viņa arī šoreiz izvelējusies mīkstas kažokādas izstrādājumu. Vismaz šajā reizē netika nogalināts daudz zvēriņu, lai pagatavotu šo miniatūro ietērpu.

Neparasto fotosesiju Kima publiskojusi īsi pēc tam, kad ar vīru Kanji un draugiem bija devusies atpūtā uz slēpošanas kūrortu.

Arī slēpošanas priekus Kima bildīti pa bildītei atrādījusi saviem „Instagram” bloga sekotājiem.

Iespējams, ka sniegoto fotosesiju peldkostīmā Kima izvēlējusies iestudēt pēc tam, kad bija ieraudzījusi vīra bijušās draudzenes Amberas Rouzas jaunāko „Instagram” bilžu sēriju. Tajā modele, ar kuru reperis satikās divus gadus, izrāda kailo augumu gaužām trūcīgā ietērpā, ko pat grūti nodēvēt par bikini.

Pēc šo attēlu publicēšanas Ambera Rouza iemantojusi „Instagram karalienes” iesauku, un tas uzmanību alkstošajai Kimai varētu nebūt pa prātam.


Kasjauns.lv, Foto: Twitter, All Over Press