Andžejs Grauds un Ingars Viļums izveido jaunu grupu. FOTO. VIDEO
Grupa “Stereo In” (no kreisās: Andžejs Grauds, Ingars Viļums, Mārtiņš Bērtulis un Aivars Konutis) sava singla “Dzīvot pa īstam” prezentācijā.
Slavenības
2015. gada 29. janvāris, 05:22

Andžejs Grauds un Ingars Viļums izveido jaunu grupu. FOTO. VIDEO

Jauns.lv

Grupas “Prāta vētra” basģitārists, pazīstamais daudzu Eirovīzijas nacionālo atlašu dziesmu autors Ingars Viļums un grupas “Gain Fast” bundzinieks, Andžeja Grauda bungu skolas dibinātājs Andžejs Grauds izveidojuši jaunu grupu.

“Stereo In” spēlē Andžejs Grauds, Ingars Viļums, Mārtiņš Bērtulis un Aivars Konutis. Tā radusies aizvadītajā gadā un sevi piesaka kā pirmā “Pop Rock Country” mūzikas stila grupa Latvijā, kas daudziem, iespējams, pilnībā izmainīs līdzšinējos priekšstatus par šo mūzikas žanru. Grupa pastāv pusgadu un jau tapis otrs singls “Dzīvot pa īstam” no vasarā gaidāmā debijas albuma. Singlam ir izveidota arī videoversija, kuras veidotāji ir kompānija “RE:Production”. Klipā redzamās epizodes ir no “RE:Production” veidotās īsfilmas “Crappy Raspberries”, kuras režisors ir jaunais un perspektīvais Konstantīns Ņedošivins. Filma pērn tikusi iekļauta “Lielā Kristapa” filmu skatē, kā arī pretendēja uz godalgu savā kategorijā.

Grupa “Stero In” savu otro singlu “Dzīvot par īstam” un tā videoklipu prezentēja sirsnīgā gaisotnē 22. janvārī, klubā “Sapņi un kokteiļi”.

“Stereo In” - “Dzīvot pa īstam”

Kasjauns.lv/ Publicitātes foto