Nauda nesmird? Mairis Briedis par miljonu dolāru ir gatavs reklamēt skandalozo baltkrievu atsaldeni Mellstroy, kurš publiski piekāva meiteni
Mairis Briedis ar jau gatavu Mellstroy krekliņu (ekrānuzņēmums no "X")
Slavenības
2024. gada 23. aprīlis, 19:59

Nauda nesmird? Mairis Briedis par miljonu dolāru ir gatavs reklamēt skandalozo baltkrievu atsaldeni Mellstroy, kurš publiski piekāva meiteni

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Slavenais latviešu bokseris Mairis Briedis naudas un slavas nolūkā, šķiet, ir gatavs ielaisties pat ar visnotaļ savdabīgām personām, ja tās ir pietiekami slavenas — par miljonu dolāru latvietis ir gatavs iziet ringā ar meiteni publiski situšā "strīmera" Mellstroy attēlu.


“Man tev ir priekšlikums,” skandalozo baltkrievu strīmeri uzrunā Briedis. “Es kā trīskārtējais pasaules čempions boksā, kuram 18. maijā būs cīņa visprestižākajā “top” līmeņa boksa pasākumā Saūda Arābijā, es piedāvāju par vienu miljonu dolāru iziet ringā ar krekliņu, uz kura būs tavs attēls, un visas tur klātesošās pasaules līmeņa zvaigznes par tevi uzzinās, kā arī miljoniem skatītāju visā pasaulē, kuri ar nepacietību gaida šo cīņu. Bet abonentiem es piedāvāju šo piedāvājumu nodot Mellstroy un tas, kuram viņš atsauksies, saņems 100 000 dolāru no noslēgtā darījuma. Nu ko, uzspēlēsim?”.

Jau ziņots, ka Lielbritānijas boksera Taisona Fjūrija un ukraiņa Oleksandra Usika smagā svara čempionu jostu apvienošanas cīņas vakarā 18.maijā Rijādā ir paredzēts arī Brieža un austrālieša Džeija Opetaijas revanša duelis, cīnoties par pasaules čempiona jostu Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un žurnāla "The Ring" versijā.

Savulaik ļaudis jau ironizēja par Brieža izmisīgajiem mēģinājumiem uzrunāt un izprovocēt amerikāņu jūtūberi un cīkstoni Džeiku Polu, lai tiktu pie iespējas piedalīties ienesīgākajā karjeras cīņā, kā arī izveidot pazīšanās ar dažādiem pasaulē slaveniem cilvēkiem, pat cenšoties izkaulēt "patīk" no Īlona Maska.

 

Kas ir šis Mellstroy?

25 gadus vecais baltkrievs Andrejs Burims, kurš pazīstams ar pseidonīmu Mellstroy, ir īsts trash strīmeris, kurš slavu ieguva 2020. gadā, sava strīma laikā piekaujot “Instagram” modeli Aļonu Jefremovu, bez daudziem sasitumiem viņai nodarot smadzeņu satricinājumu, kamēr pārējie strīma dalībnieki tikai uzjautrinājās.

Tā ir tikai viena epizode Burima karjerā, kas praktiski sastāv no vieniem skandāliem. 2016. gadā viņš sāka “strīmot” YouTube, piedāvājot meitenēm kļūt populārām, publiski izģērbjoties, nesmādējot arī nepilngadīgās. Pēc pārcelšanās uz Maskavu viņš sāka strīmot no “Moskva-City” apartamentiem, kur popularizēja dzerstiņus, narkotiku lietošanu un pilnīgu izvirtību, bet meitenēm par naudu piedāvāja tiešraidē pārgulēt ar saviem draugiem, sakauties un citādi pazemoja.

2023. gada janvārī Burims pārcēlās uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem, bet krimināllietas dēļ par huligānismu Dubaijas klubā 2024. gada februārī aizbēga uz Turciju.