Siamās dvīnes - Abija un Britānija Hensela

Abijai un Britānijai ir divas galvas, bet kopīgs ķermenis, kas savienots iegurņa daļā. Katrai ir sava sirds, plaušas un kuņģis, ...

gallery icon
Trakā pasaule
2024. gada 20. aprīlis, 20:16

FOTO: pie vīra izgājusī Siāmas dvīne atklāj intīmas detaļas par savu laulības dzīvi

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Aizadītajā mēnesī sociālos medijus pāršalca ziņa, ka pie vīra izgājusi realitātes šova zvaigzne un Siāmas dvīne Abija Hensela. Lai atvairītu interesentu nemitīgos jautājumus, Abija savos sociālajos tīklos publicējusi intīmas detaļas par savu un vīra Džoša laulības dzīvi.

Jau ziņots, ka slepeni apprecējusies viena no slavenajām Siāmas dvīnēm - Abija Hensela. Lai gan laulības notika jau 2021. gadā, Abija saviem sekotājiem šo faktu darīja zināmu vien šī gada martā, publicējot foto, kurā viņa ar māsu tērptas kāzu kleitā, bet Abijas vīrs Džošs Boulings, ģērbies pelēkā uzvalkā, stāv dvīņu priekšā un tur viņām roku.

Pēc foto publikācijas māsām, kuras slavu iemantoja pēc piedalīšanās televīzijas kanāla "TLC" realitātes šovā "Abby & Brittany", nācies saskarties ar neskaitamiem interesentu jautājumiem, kuri vēlas noskaidrot kā Abijas un Džoša laulība īsti strādā. Lai izbeigtu šīs diskusijas reizi pār visām reizēm, māsas savos sociālajos tīklos publicējušas vēstījumu, kurā atklāj savas privātās dzīves intīmās detaļas.

"Jā, mums ar vīru ir intīma tuvība," vēstīts paziņojumā, "un saprotams, ka mana māsa Britānija visu laiku ir mums blakus, jo mēs dalām vienu ķermeni. Arī baudu mēs abas izjūtam reizē, tomēr brīžos, kad man ar vīru ir tuvība, Britānija lasa grāmatu vai vēro kādu seriālu. Tajos brīžos viņa no mums norobežojās."

Abijai un Britānijai ir divas galvas, bet kopīgs ķermenis, kas savienots iegurņa daļā. Katrai ir sava sirds, plaušas un kuņģis, tomēr viņām ir kopēja ķermeņa lejusdaļa, tai skaitā reproduktīvie orgāni. Abija kontrolē ķermeņa labo, bet Britānija kreiso pusi. Bērnībā viņām bija jāiemācās koordinēt tās darbības, kurām nepieciešamas abas ķermeņa puses, piemēram, bija kopīgi jāmācās staigāt, ēst un peldēt. Bet atsevišķas darbības, kā , piemēram, rakstīšanu, māsas var veikt individuāli.

2021. gadā Abija un Britānija absolvēja Bēteles universitāti Sentpolā, Minesotā, bet pēc studijām pārvācās uz mazpilsētu Ņūbraitonu, kur strādā kā piektās klases skolotājas. Abijas vīrs Džošs ir medicīnas brālis, un bijušais ASV armijas karavīrs. Viņam ir viens bērns no iepriekšējās laulības.

Realitātes šovā dvīnes vairākkārt izteikušās, ka kādu dienu vēlētos kļūt par mātēm, un atklāja, ka teorētiski tas ir iespējams, jo viņu reproduktīvajiem orgāniem nav konstatēti nekādi traucējumi. Patlaban gan laulātajam pārim nav izdevies tikt pie bērniņa, tomēr Abija ir pamēte Džoša 8 gadus vecajai meitai Izabellai.

Kad Abija un Britānija nāca pasaulē, ārsti piedāvāja iespēju māsas ķirurģiski atdalīt vienu no otras, tomēr dvīņu vecāki - Patija un Maiks - nolēma to nedarīt, jo ārsti atklāja, ka viena no viņu meitām visticamāk neizdzīvotu. 

Tēmas