Sindijas Kraufordes meita Kaija Gerbere - viena no pieprasītākajām jaunajām modelēm

gallery icon
Slavenības
2024. gada 12. aprīlis, 06:31

Kaija Gerbere atklāj neparastu veidu, kā mamma Sindija Krauforde sagatavojusi viņu modeles karjerai

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Deviņdesmitajos gados populārās supermodeles Sindijas Kraufordes (58) meita Kaija Gerbere sekojusi mātes pēdās un izveidojusi veiksmīgu modeles karjeru. Nesen viņa pirmo reizi viesojusies sarunu šovā un pastāstījusi, kā mamma savulaik viņu gatavojusi modeles gaitām.

Kaija Gerbere viesojusies sarunu šovā “The Tonight Show” pie Džimija Felona. 22 gadus vecajai modelei, kura jau vairākus gadus veido veiksmīgu modeles karjeru, šī bija pirmā reize, kad viņa piedalījās sarunu šovā.

Kaija atklāja, ka mamma viņu gatavojusi modeles karjerai ļoti neparastā veidā. Sindija Krauforde likusi meitai noskatīties video kompilāciju, kurā modeles redzamas, pakrītam uz mēles modes skatēs. “Atceros, ka tieši pirms manas pirmās modes skates viņa mani apsēdināja un lika visai ģimenei sapulcēties un atskaņoja man video kompilācijas ar krītošām modelēm,” sacīja Kaija. “Manuprāt, tas ir vissliktākais, kas var notikt. Es pat iedomāties nevarēju, ka var nokrist tik daudz dažādos veidos. Taču, jāpiesit pie koka, es nekad neesmu pakritusi [modes skatē],” atzinās Gerbere.

Džimija Felona sarunu šovā Kaija reklamēja arī jauno TV seriālu “Palm Royale”, kas pieejams straumēšanas platformā “Apple TV+”. Kaija tajā atveido topošu modeli, kura cenšas iekarot sev vietu Palmbīčas izsmalcinātajā sabiedrībā 1969. gadā. Gerbere nofilmējusies pirmajās desmit TV šova sērijās.

foto: ©Apple TV/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Kaija Gerbere TV seriālā "Plam Royale".

Sarunu šova gaitā Džimijs Felons apjautājās, vai Kaija vienmēr ir gribējusi būt modele. “Nē, es biju izteikts teātra bērns,” atbildēja jauniete. “Es sākotnēji nodarbojos ar teātri un aktiermākslu, un mans pirmais darbs bija amatierteātra izrādē “Oza zemes burvis”.” Kad Felons modelei pajautāja, vai tā bijusi Dorotejas loma, ko Kaija atveidojusi, modele atbildēja: “Es biju koks numur divi. Es biju tik ļoti vīlusies, jo gribēju lomu, kas bija katras mazas meitenes sapni, vēlējos būt koks numur viens!”