foto: Scott Kirkland/PictureGroup for FOX/Shutterstock/ Vida Press
Vēl viens dramatiskas tievēšanas upuris? Keitijas Perijas iziešana sabiedrībā "kailajā" kleitā rosina daudz jautājumu
Amerikāņu popzvaigzne Keitija Perija.
Slavenības
2024. gada 8. aprīlis, 05:27

Vēl viens dramatiskas tievēšanas upuris? Keitijas Perijas iziešana sabiedrībā "kailajā" kleitā rosina daudz jautājumu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Tīmeklī notiek karstas diskusijas par dramatiski notievējušo popzvaigzni Keitiju Periju. “iHeartRadio Music Awards” balvu ceremonijas vakaru viņa apmeklēja tīkliņkleitā, atsedzot melnu apakšveļu un izstīdzējušu augumu.

Fani tur aizdomās popzvaigzni par 2. tipa cukura diabētam paredzētā medikamenta “Ozempic” lietošanu: jo viņas figūra īsā laikā kļuvusi ievērojami kārnāka.

Vairāki norādījuši uz izmaiņām sejā, kas raksturīgas šāda veida svara zaudēšanas metodei: dziedātāja izskatoties vecāka un sagurušāka. Daži interneta lietotāji arī uzskata, ka, pateicoties jauniegūtajam kārnumam un garajiem ogļu melnajiem matiem Keitija sākusi atgādināt aktrisi Meganu Foksu. “Un tas viss tikai tāpēc, lai varētu iziet sabiedrībā apakšbiksēs. Vajag arī sportot, Keitij, lai ķermenis būtu labā tonusā, nevis kā tagad,” pamācījuši interneta gudrīši.

Keitija Perija tīkliņa kleitā 2024. gada 1. aprīlī

gallery icon

Iepriekš dziedātāja atzinusi, ka viņai ir nosliece uz depresiju, no kuras glābjot mīļotais vīrietis Orlando Blūms. Abi ir kopā kopš 2016. gada. 2019. gadā aktieris bildināja Ketiju, bet 2020. gadā viņiem piedzima meita Deizija. Bērna gaidīšanas laikā dziedātāja ļoti pieņēmās svarā un pēc tam ilgu laiku nevarēja atgūt slaidu figūru.

Keitijas Perijas pikantais tērps “Billboard Women In Music 2024” pasākumā

gallery icon