foto: Mirrorpix / Vida Press
Princim Džordžam jau tagad nepatīk karaliskais protokols, viņam tas šķiet "diezgan muļķīgs"
Princis Džordžs ir otrais rindā uz Lielbritānijas troni.
Slavenības
2024. gada 7. aprīlis, 18:33

Princim Džordžam jau tagad nepatīk karaliskais protokols, viņam tas šķiet "diezgan muļķīgs"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Lai gan princis Džordžs ir tikai 10 gadu vecs, aiznākamajam monarham jau ir savs viedoklis par karaļnama protokolu un noteikumiem.

Jaunajam princim nepatīk daži ģimenes protokoli, piemēram, “klanīšanās un formalitāte”, taču viņš nesūdzas, par Džordža manierēm izdevumam “Life & Style” pastāstījusi kāda no britu karaļnamam pietuvinātām personām.

Princis Džordžs vectēva karaļa Čārlza III kronēšanas ceremonijā

gallery icon

Pēc tam, kad karalim Čārlzam III tika diagnosticēts vēzis, princis Viljams un princese Ketrīna sāka pastiprināti pievērsties sava vecākā dēla gatavošanai viņa nākotnes pienākumiem, jo šobrīd Džordžs ir otrais rindā uz troni, tūlīt aiz sava tēva.

“Viņi palīdz dēlam labāk izprast situāciju”, vienlaikus ļaujot viņam būt bērnam, paskaidrojis zinātājs, kurš pēcāk sniedza ieskatu prinča “lieliskajās manierēs”.

Karalis Čārlzs III ar mazdēlu princi Džordžu

gallery icon

Informācijas avots zinājis teikt, ka princis Džordžs šobrīd apgūst daudzas prasmes, kas viņam nākotnē būs nepieciešamas, lai kādu dienu vadītu karalisko ģimeni un kalpotu valsts labā.

“Viņam jau tagad ir lieliskas manieres un viņš zina pareizo protokolu, atrodoties sabiedrībā kopā ar prominentiem cilvēkiem,” norādījis avots. “Taču Džordžam nepatīk visi tradicionālie noteikumi – viņš ienīst klanīšanos un formalitāti.”

“Viņš tikai pabrīnās un domā, ka tas ir diezgan muļķīgi. Taču viņš nesūdzas,” piebildusi karaļnamam pietuvinātā persona.

Karaliene Elizabete II uz Bakingemas pils balkona tērzē ar mazmazdēlu princi Džordžu

Karaliene Elizabete II uz Bakingemas pils balkona tērzē ar mazmazdēlu princi Džordžu.

gallery icon

Lielbritānijas prinča Džordža kristības

gallery icon

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar pirmdzimto atstāj slimnīcu

gallery icon