foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Lopesa reaģējusi uz seksuālās vardarbības apsūdzībām, kurās vaino viņas bijušo draugu Diddy
Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa.
Slavenības
2024. gada 5. aprīlis, 17:45

Dženifera Lopesa reaģējusi uz seksuālās vardarbības apsūdzībām, kurās vaino viņas bijušo draugu Diddy

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu pirms daudziem gadiem vienoja romantiskas attiecības par šobrīd seksuālā vardarbībā un cilvēktirdzniecībā apsūdzēto reperi Šonu “Diddy” Kombsu. Kļuvis zināms, ka Lopesu “šausminot” pret bijušo draugu izvirzītās apsūdzības un viņa ne par ko nevēloties būt “asociēta” ar šo cilvēku.

Izdevums “Life & Style” raksta, ka Dženifera Lopesa neesot jutusies laimīga attiecībās ar pretrunīgi vērtēto reperi, taču baidījusies viņu pamest. Abi satikās laika posmā no 1999. līdz 200. gadam.

Reperis Diddy un dziedātāja Dženifera Lopesa

gallery icon

Svarīgi atzīmēt, ka Lopesas vārds ir pieminēts Diddy notiekošajā tiesas prāvā saistībā ar 1999. gadā naktsklubā notikušo apšaudi, kurā bijis iesaistīts arī tobrīd romantiski saistītais pāris.

“Kopā ar Diddy bija daudz mežonīgu brīžu, kas Dženiferai uzdzen šermuļus, iedomājoties, ka viņi bija kopā tik ilgi,” izteicies kāds Lopesai pietuvināts avots, kurš apliecina, ka dziedātāja un aktrise ir runājusi par repera neuzticību.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks tirdziņā Holivudā 2023. gada septembrī

gallery icon

“Šajās attiecībās viņa nebija laimīga,” apgalvojis paziņa, norādot, ka Dženifera palikusi viņam līdzās divus gadus apmaiņā pret “personiskās drošības” garantiju.

Runājot par Lopesas reakciju uz bijušajam draugam izvirzītajām apsūdzībām par izvarošanu un seksuālo cilvēktirdzniecību, avots izteicies, ka dvīņu māmiņa “ir šausmās par tām visām”.

Dženifera Lopesa un viņas meita Emme

gallery icon

“Reiz abi bija runājuši par laulību, bet kaut kādu iemeslu dēļ viņa reperi pameta. Tagad cilvēki grib zināt, kāpēc un ko viņa redzēja,” piebildis paziņa.

Šobrīd Lopesa ir laimīgi precējusies ar aktieri Benu Afleku un ikreiz “nodrebot”, kad atceras par savu agrāko romānu ar Diddy, apliecinājis avots. “Viņa nevēlas vairs būt ar viņu asociēta.”

Reperis P. Diddy ar vecāko dēlu Džastinu

gallery icon

“Džena atzīst, ka ir pieņēmusi dažus ļoti sliktus lēmumus,” piebildis paziņa. “Viņa tagad skatās uz savu dzīvi kopā ar Benu un jūtas ļoti pateicīga.”

Dženifera Lopesa kāzu dienā 2022. gada 20. augustā

gallery icon

Dženifera Lopesa un Bens Afleks bauda medusmēnesi Parīzē

gallery icon