foto: Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID/ Vida Press
"Es labāk novecošu": Kirstena Dansta paziņojusi, ka nevēlas būt kā visi - iztaisnot zobus un palielināt lūpas
Kirstena Dansta šā gada 3. aprīlī.
Slavenības
2024. gada 4. aprīlis, 21:56

"Es labāk novecošu": Kirstena Dansta paziņojusi, ka nevēlas būt kā visi - iztaisnot zobus un palielināt lūpas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Kirstena Dansta (41) nofotografējusies žurnāla “GQ Hype” jaunākā numura vākam. Intervijā aktrise atklāj, ka nekad izmantos botoksa injekcijas vai fillerus, lai izskatītos labāk un ilgāk saglabātu jaunību.

Aktrise pastāstījusi, ka no producentiem ir dzirdējusi ieteikumus par to, ka viņai būtu jāuzlabo savs ārējais izskats: piemēram, jāiztaisno zobi. “Es pateicu: “Nē, man patīk mani zobi.’ Es nekad neesmu bijusi tāda meitene [kura ir gatava kaut ko sevī mainīt]. Es to nekad neesmu darījusi,” apliecinājusi aktrise.

Kirstena atcerējās, kā režisore Sofija Kopola, kura viņai 16 gadu vecumā iedeva lomu filmā “The Virgin Suicides”, teica: “Tu esi ideāla tāda, kāda esi.” Režisores vārdi veidojuši Danstas turpmāko dzīves nostāju: tagad viņa novērtē dabisko skaistumu.

Kirstena Dansta 2004. gada „Oskara” ceremonijas ballē

Aktrise Kirstena Dansta 2004. gada „Oskara” ceremonijas ballei izvēlējusies modes nama „Christian Lacroix” mežģīņu kleitu.

gallery icon

“Es to sapratu vēlāk, balstoties uz iepriekš pieņemtajiem lēmumiem. Es nevēlos mainīt zobus, uzpumpēt lūpas vai izskatīties, kā visi vēlas. Es joprojām zinu, ka negrasos mainīt savu seju un izskatīties briesmīgi, ja jūs saprotat, ko es domāju. Es labāk novecošu un spēlēšu labas lomas,” apliecinājusi aktrise.