foto: Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / Vida Press
Megana Mārkla viesojusies bērnu slimnīcā Losandželosā un parādījusi, ka prot būt taupīga
Megana Mārkla viesojās Losandželosas bērnu slimnīcā un lasīja mazajiem pacientiem priekšā grāmatiņas.
Slavenības
2024. gada 4. aprīlis, 16:03

Megana Mārkla viesojusies bērnu slimnīcā Losandželosā un parādījusi, ka prot būt taupīga

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Prinča Harija sieva Megana Mārkla pievienojusies labdarības akcijai “Make March Matter” un vadījusi meistarklasi Losandželosas bērnu slimnīcā. Viņa pasākumu apmeklēja tērpā, kas sabiedrībai ir jau zināms.

Pasākuma apmeklējumam Megana Mārkla bija izvēlējusies gaisīgu modes nama “Oscar De La Renta” kleitu 3490 ASV dolāru vērtībā. Zīda un šifona tērps ar kuplām garajām piedurknēm ar manšetēm un midi svārkiem akcentēja bijušās amerikāņu aktrises slaido figūru.

Megana Mārkla viesojas pie bērniem slimnīcā 2024. gada martā

gallery icon

Megana Mārkla šoreiz bija attiekusies no augstpapēžu laiviņām ar smailiem papēžiem, to vietā dodot priekšroku zemām zamšādas balerīnām ar smailiem purngaliem un siksniņām ap potītēm. Šis modelis saucas “Love Affair” un ir Saseksas hercogienes iecienītā apavu zīmola “Aquazzura” darinājums. Šāds kurpju pāris maksā 747 ASV dolāru.

foto: Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / Vida Press
Megana Mārkla tiekas ar bērniem slimnīcā.

Vērīgie eksperti atzīmējuši, ka šoreiz Megana demonstrējusi taupību, jo izmantojusi apģērbu un apavus no savas garderobes, kuros redzēta izejam sabiedrībā jau agrāk. Pavasarīgajā kleitā ar ziedu apdruku Mārkla bija redzama 2022. gadā iznākušā “Netflix” dokumentālā seriāla “Harijs un Megana” kadros. Savukārt itāliešu zīmola balerīnas stila kurpes viņa nēsājusi neskaitāmas reizes.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Kadrs no "Neflix" dokumentālā seriāla "Harijs un Megana", kurā Saseksas hercogiene tērpusies tajā pašā kleitā.

Bijusī karaļnama pārstāve varēja parādīt savu aktiermākslas talantu, lasot mazajiem pacientiem priekšā bērnu grāmatiņu. Megana pati ir bērnu grāmatas “Soliņš” (“The Bench”) autore, tomēr šajā vizītē viņa bija izvēlējusies slavenu autoru darbus, kuru skaitā bija Andreas Bītijas “Rouzija Revera, inženiere”, Ērika Litvina un Džeimsa Dīna “Kaķītis Pīts un viņa četras brīnišķīgās pogas”, kā arī Brendana Venzela “Visi redzēja kaķi”. Populārā viešņa arīdzan atklāja, ka pirmā grāmata ir viena no viņas mīļākajām.

Saseksas hercogienes Meganas pirmā grāmata bērniem “The Bench”

gallery icon

4 gadus vecā Ārčija un 2 gadus vecās Lilibetas mamma žestikulēja un mainīja balsis, lai iejustos grāmatas personāžu tēlos un izteiksmīgāk pasniegtu lasījumu mazajiem klausītājiem. “Bērni smējās un čaloja, kad hercogiene katrā jaunā lappusē iejutās personāža tēlā, kad lasīja pacientu iemīļotākās grāmatas,” izdevums “Daily Mail” citē slimnīcas pārstāvju teikto.

Ainiņas no Meganas un Harija “Netflix” seriāla pirmā reklāmas treilera

gallery icon

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera

Fragmenti no Harija un Meganas “Netflix” seriāla otrās daļas reklāmas treilera.

gallery icon