foto: Shutterstock/ Vida Press
Princis Harijs tagad nožēlo, ka savā biogrāfiskajā grāmatā uzbrucis Ketrīnai
Princese Ketrīna (tolaik Kembridžas hercogiene) un princis Harijs 2017. gadā.
Slavenības
2024. gada 3. aprīlis, 16:40

Princis Harijs tagad nožēlo, ka savā biogrāfiskajā grāmatā uzbrucis Ketrīnai

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Tiek ziņots, ka Saseksas hercogs princis Harijs nožēlojot, ka savā biogrāfiskajā grāmatā “Liekais” (“Spare”) veltījis vairākas skarbas piezīmes savai brāļasievai Velsas princesei Ketrīnai.

Pagājušā gada janvārī kāds informācijas avots izdevumam “Us Weekly” atklāja, ka Velsas princese nav jutusies priecīga, ka princis Harijs savā grāmatā apgalvojis, ka Ketrīna likusi viņa sievai Meganai Mārklai raudāt.

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna

Princis Harijs un hercogiene Ketrīna.

gallery icon

Karaļnamam pietuvinātā persona arī atklāja Ketrīnas neapmierinātību par Harija apgalvojumu, ka brāļasieva bijusi tā, kura viņu iedrošinājusi uzvilkt uz Helovīna pasākumu bēdīgi slaveno nacista tērpu.

foto: ddp / Vida Press
Par prinča Harija aplamo Helovīna ballītes tērpa izvēli savulaik rakstīja teju visi.

Nesen Velsas princesei tika diagnosticēts vēzis, un tagad Harijs nožēlo sliktos vārdus, ko veltījis Ketrīnai – pēc viņa paša teiktā, māsai, kuras viņam nekad nav bijis, bet kādu viņš vienmēr gribējis.

Karaļnama eksperte Tesa Danlopa izteikusies: “Kad tu atklāj, ka tavai brāļasievai ir vēzis un tu esi uzrakstījis lietas, ko nevar atsaukt, ir diezgan sāpīgi.”

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon

“Viņi apzināti kritizē monarhiju un pēc tam piedāvā sevi kā alternatīvu monarhijai. Bet, kad monarhija nonākusi grūtībās, mēs izdarām tādu kā salīdzinājumu.”

“Vai Harijs un Megana tagad spēs atturēties izrādīt sevi kā gādīgu piemēru?” – pārdomās dalījusies eksperte. “Viņiem noteikti būs jāuzmanās ar jebkāda projekta izlaišanas laiku, lai tas neizskatītos pēc iespējas izmantošanas.”

Ainiņas no Meganas un Harija “Netflix” seriāla pirmā reklāmas treilera

gallery icon

Eksperte Tesa Danlopa uzskata, ka Saseksas hercogs un hercogiene turpmāk būs piesardzīgāki, pirms atkal kritizēs karalisko ģimeni. “Lielais V… Kad tas (vēzis) iezogas pa durvīm, tas visu izmaina.”

Grāmatnīcas Lielbritānijā pārplūdina prinča Harija memuāri

Otrdien, 10. janvārī, grāmatnīcās visā pasaulē sāk tirgot Lielbritānijas prinča Harija memuārus "Spare".

gallery icon