foto: Marcin Nowak/Shutterstock/ Vida Press
Prinča Harija vārds minēts 30 miljonu dolāru seksuālās vardarbības prāvā pret reperi Diddy
Princis Harijs.
Slavenības
2024. gada 28. marts, 08:34

Prinča Harija vārds minēts 30 miljonu dolāru seksuālās vardarbības prāvā pret reperi Diddy

Jauns.lv

Prinča Harija vārds izskanējis 30 miljonu ASV dolāru tiesas prāvā, kurā reperi Diddy apsūdz seksuālā vardarbībā.

39 gadus vecais Saseksas hercogs princis Harijs nav apsūdzētais un netiek vainots nevienā noziedzīgajā nodarījumā, kas saistīts ar reperi Diddy.

foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock/ Vida Press
Reperis Diddy.

Harijs tika ierauts izmeklēšanā pēc tam, kad mūzikas producents Rodnijs “Lil Rod” Džonss izteicās, ka Šona “Diddy” Kombsa “pieeja slavenībām, piemēram, slaveniem sportistiem, politiskajām figūrām, māksliniekiem, mūziķiem un starptautiskām amatpersonām, piemēram, Lielbritānijas princim Harijam”, piesaistīja viesus dziedātāja iespējamām seksuālās tirdzniecības ballītēm.

Šie apgalvojumi reģistrēti tiesas dokumentos, ko Džonss iesniedzis pagājušajā mēnesī.

Džounss aizvadītajā mēnesī iesniedza prasību pret Diddy, apgalvojot, ka mūziķis piedalījies tādās darbībās kā seksuāli pārkāpumi, vervēšana un seksuāla cilvēktirdzniecība.

Princis Harijs un viņa 41 gadu vecais brālis princis Viljams personīgi iepazinās ar 54 gadus veco Diddy ballītē, ko prinči sarīkoja 2007. gadā, lai pateiktos izpildītājiem, kuri piedalījās princeses Diānas piemiņai veltītajā koncertā Vemblija stadionā Londonā.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Viljams (no kreisās), Kanje Vests, princis Harijs un Diddy 2007. gadā.

Diddy labdarības koncertā izpildīja skaņdarbu “I’ll Be Missing You”, bet Harijs un Viljams tolaik iepozēja kopīgai fotogrāfijai ar šobrīd skandalozas slavas apvīto reperi Kanji Vestu. Nav zināms vai abi britu prinči vēlāk vēl kādu reizi satikuši šos mūziķus.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Harijs 2007. gadā tikās ar Kanji Vestu un reperi Diddy viņa mammas princeses Diānas piemiņai veltītā koncerta "afterparty" pasākumā.

Harija vārds saistībā ar Diddy prāvu tika atklāts trešdien, 27. martā, kad “Page Six” rīcībā nonāca tiesas dokumenti, kuros pieminēts princis. Šī ziņa seko pēc tam, kad varas pārstāvji otrdien veikuši kratīšanu divās Diddy piederošajās mājās saistībā ar seksuālās cilvēktidzniecības izmeklēšanu.

Reperis, kurš nav runājis par izmeklēšanu, manīts pie Maiami lidostas, kamēr federālie aģenti pārmeklēja viņa savrupmājās Losandželosā un Floridā.

Diddy gaida arvien jaunas tiesas prāvas, kuru skaitā ir apsūdzības par vardarbību un cilvēku tirdzniecību. Mūziķis vainu visās kategoriski noliedz.

Februārī viņu tiesā iesūdzēja bijušais darbinieks Džonss, kurš apsūdzēja reperi seksuālā vardarbībā, strādājot pie Diddy 2023. gada albuma “The Love Album: Off the Grid”.

2023. gada novembrī Diddy bijusī draudzene dziedātāja Kasandra Ventura (37), pazīstama kā Keisija, kļuva par pirmo sievieti, kura apsūdzēja reperi izvarošanā un ļaunprātīgā izmantošanā. Viņas lietu tajā pašā mēnesī ātri atrisināja ārpus tiesas zāles. Keisijas advokāts Duglass Vigdors pēc otrdien veiktajām Diddy māju kratīšanām sniedza komentāru “Page Six”, sakot: “Mēs vienmēr atbalstīsim tiesībaizsardzību, kad tā mēģinās saukt pie atbildības tos, kuri ir pārkāpuši likumu.”

“Cerams, ka tas ir sākums procesam, kas sauks pie atbildības Kombsa kungu par viņa netiklo rīcību.”

Keisija savā apsūdzībā bija apgalvojusi, ka Diddy piespiedis viņu nodarboties ar seksu ar vīriešu dzimuma prostitūtām, kamēr pats sēdējis un skatījies.

Vairākas nedēļas pēc tam, kad Diddy atrisināja bijušās draudzenes lietu, pret viņu jaunas prasības ierosināja vēl trīs sievietes, apsūdzot reperi seksuālā vardarbībā. Viena sieviete apgalvoja, ka viņai bija tikai 17 gadi, kad Diddy viņu izvaroja 2003. gadā. Repera preses pārstāvis izdevumam “Page Six” norādījis, ka apsūdzības esot “safabricētas” un “nekas cits kā alkas pēc naudas”.