foto: Suzanne Cordeiro/Shutterstock/ Vida Press
Selēna Gomesa savā "Instagram" lapā publisko tik atklātu foto, ka nākas to dzēst. Kas tur bija?
Amerikāņu dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa.
Slavenības
2024. gada 27. marts, 16:20

Selēna Gomesa savā "Instagram" lapā publisko tik atklātu foto, ka nākas to dzēst. Kas tur bija?

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātājas un aktrises Selēnas Gomesas pikantā "Instagram" bildīte, ko māksliniece ātri vien dzēsusi, mudinājusi fanus aizdomāties par viņas garīgo veselību – vai nav atgriezušās problēmas.

Dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa savā “Instagram” lapā publicējusi kārdinošu kadru ar milzīgu dekoltē, liekot sekotājiem sarkt. Taču šī fotogrāfija ilgi nepalika plūsmā, jo jau pavisam drīz pēc attēla publiskošanas Selēna izdzēsa to no savas lapas. Nav izslēgts arī fakts, ka to izdarījuši “Instagram” administratori, balstoties uz lietotnes noteikumu pārkāpšanu. Fotogrāfijā bija atsegta daļa krūšu areolas.

foto: Instagram / selenagomez
Šī fotogrāfija no Selēnas Gomesas bloga jau ir dzēsta.

Šis incidents pamudinājis fanus aizdomāties par iespējamu Selēnas garīgās veselības pasliktināšanos. Daži sekotāji pauduši bažas, ka Gomesai atkal varētu rasties problēmas, kas saistītas ar alkohola un citu vielu lietošanu.

Mākslinieces fani sociālajos tīklos izsaka dažādus viedokļus: no vēlmes ignorēt viņas rīcību ārpus profesionālās darbības līdz raizēm par zvaigznes labklājību. “Jūs nevarēsiet mani pārliecināt, ka ar šo cilvēku viss ir kārtībā,” teikts vienā no populārākajiem komentāriem.

Selēna Gomesa Parīzē 2023. gada 27. septembrī

gallery icon

Selēnas Gomesas privātās dzīves un karjeras līkločiem seko rekordliels “Instagram” lietotāju skaits. 429 miljoni cilvēku visā pasaulē gaida katru viņas ierakstu, kas padara 31 gadu veco slavenību par vispopulārāko sievieti šajā sociālajā medijā.

Selēna Gomesa un fani

gallery icon

Gomesas popularitāti veicina tas, ka viņa neslēpj no publikas nedz problēmas ar mentālo, nedz fizisko veselību un labprāt dalās ar teju visu, kas notiek viņas dzīvē. Atšķirībā no citām zvaigznēm, kas algo speciālistus, Selēna apgalvo, ka pati uztur savus sociālo mediju kontus, jo tas ļauj viņai būt “patiesai ar faniem”. Jāatzīmē, ka vietnē “TikTok” viņai seko 59 miljoni lietotāju, bet “X” – 66,5 miljoni.

Selēna Gomesa “Zelta globusu 2023” ceremonijas vakarā

gallery icon