Ketrīnas Midltones līdziniece komentē uzdošanos par princesi plašu ažiotāžu guvušajā Vindzoras video
Velsas princese Ketrīna un viņas britu līdziniece Heidija Agana.
Slavenības
2024. gada 21. marts, 06:14

Ketrīnas Midltones līdziniece komentē uzdošanos par princesi plašu ažiotāžu guvušajā Vindzoras video

Jauns.lv

Heidija Agana, kuru uzskata par vienu no vislīdzīgākajām Ketrīnas Midltones dubultniecēm, komentējusi nesen sabiedrībā izskanējušos apgalvojumus, ka nedēļas nogalē Vindzorā nofilmētajā video redzama Velsas princeses līdziniece.

Pēc tam, kad portāls TMZ publicēja aculiecinieku video, kurā princis Viljams kopā ar sievu Ketrīnu nedēļas nogalē apmeklē lauku labumu veikalu Vindzorā, neskaitāmi sociālo tīklu lietotāji apgalvoja, ka lēdija šajā video nemaz nav īstā Velsas princese.

Vairāki sazvērestības teoriju piekritēji bija svēti pārliecināti, ka tā bijusi Ketrīnas dubultniece, kas redzama video, turklāt uzstāja, ka šī esot Kensingtonas pils ideja - parādīt, ka ar princesi viss ir kārtībā, lai novērstu neskaitāmās spekulācijas, kas klīst saistībā ar viņas veselību.

Savu viedokli par jaunāko sazvērestības teoriju intervijā izdevumam “The Mirror” paudusi Ketrīnas vispopulārākā līdziniece Heidija Agana. Viņa kategoriski noliegusi, ka Vindzorā uzņemtajā aculiecinieka video redzamā dāma būtu viņa. Heidija ir pārliecināta, ka tā patiešām ir īstā Velsas princese.

Vislīdzīgākā princeses Ketrīnas dubultniece Heidija Agana

gallery icon

Viņa izteikusies: “Izskanējušas dažas spekulācijas par to, vai šajā video materiālā un stopkadros ir Keita un Viljams.”  

“Patiesībā mani pašas sociālie mediji ir sajukuši prātā, jo cilvēki domā, ka tā esmu es, bet es zinu, ka tā nav,” piebildusi Agana. “Es tajā laikā biju darbā, tāpēc zinu, ka tā neesmu es.”

“Es 100% ticu, ka tā ir Keita Midltone un Viljams šajā video,” apgalvojusi Heidija Agana.

foto: BPM/Mirrorpix / Vida Press
Ir taču līdzīga! Princeses Ketrīnas dubultniece Heidija Agana.

Velsas princeses līdziniece turpināja pārliecināt fanus, ka trīs bērnu māmiņa ir “dzīva”, un piebilda, ka baumas par Ketrīnu jau ir pārkāpušas jebkādas saprāta robežas.

“Tātad viņa ir dzīva, un mēs par to varam būt droši. Tagad viss ir aizgājis pārāk tālu,” apliecinājusi Agana. “Tas sākās kā joks par to, kur ir palikusi Keita, bet tagad tas viss izvērties īstā drāmā, tāpēc to būtu jāpārtrauc.”