Grupas "Citi zēni" koncerts "Cits koncerts" 2024. gada martā

2024. gada 9. martā koncertzālē "Palladium" izskanēja grupas "Citi zēni" pirmais lielformāta solo koncerts, kas ir vērienīgākais, košākais un skaļākais ...

gallery icon
Mūzika
2024. gada 19. marts, 17:44

Fredis un Gustavo uz skatuves, Zigmars Liepiņš skatītāju rindās - kā savā pirmajā lielkoncertā ālējās "Citi zēni". FOTOREPORTĀŽA

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šomēnes koncertzālē "Palladium" izskanēja grupas "Citi zēni" pirmais lielformāta solo koncerts, kas bija vērienīgākais, košākais un skaļākais šovs grupas pastāvēšanas vēsturē. "Cits koncerts" laikā kopā ar faniem un atbalstītājiem tika nosvinēta arī grupas jaunākā albuma "Cits līmenis" izdošana.

“Cits koncerts” ietvaros tika atskaņoti grupas lielākie hiti, tāpat klātesošajiem pirmo reizi dzīvajā izpildījumā bija iespēja dzirdēt dziesmas no februāra beigās izdotā studijas albuma “Cits līmenis”, tostarp aizvadītā gada vasaras ballīšu hitu "Baļļīte" - "Citi zēni" kopdarbu ar Latvijā iemīļoto grupu "Labvēlīgais tips".

Muzikālo un vizuālo piedzīvojumu papildināja dejotāji no deju studijas "Space", DA Daiļrade, plašs gaismu un video saturs, kā arī īpašie viesi un grupas draugi - "Labvēlīgais tips", Gustavo, "Mazais princis", "Latgalīšu reps", Tambura Pesto (Edgars Bāliņš), "Mauku sencis" un grupa "Elpo".

“Cits koncerts” plašā lokā apmeklēja grupas fani, atbalstītāji, kolēģi un draugi, kā arī tādas sabiedrībā zināmas personas kā komponists Zigmars Liepiņš un dziedātāja Mirdza Zīvere, dziedātāja Patrisha, aktieris Andris Daugaviņš, dziedātājs Miks Galvanovskis, pludmales voleijbolists Edgars Točs, mūziķu menedžere Santa Kola, bērnu iemīļotā projekta "Ričijs Rū" vadītāja Rūta Reinika-Preisa, režisors Valdis Pavlovskis, festivāla "Positivus" producents Ģirts Majors, modele Kristīne Zandmane un citi.

Grupa “Citi zēni” ir sešu cilvēku muzikālā apvienība, kuras mūziku var raksturot kā vispirms sakratītu un pēc tam atvērtu svaiga tonika bundžiņu. Grupas sastāvā muzicē Jānis Pētersons (vokāls), Dagnis Roziņš (vokāls, saksofons), Reinis Višķeris (taustiņinstrumenti), Krišjānis Ozols (ģitāra), Roberts Memmēns (bass) un Toms Kagainis (bungas).