foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Zināms jaunais aģents 007. Džeimsa Bonda lomai piekritis talantīgais britu aktieris Ārons Teilors-Džonsons
Ārons Teilors-Džonsons.
Slavenības
2024. gada 19. marts, 19:29

Zināms jaunais aģents 007. Džeimsa Bonda lomai piekritis talantīgais britu aktieris Ārons Teilors-Džonsons

Jauns.lv

Trīs gadus pēc Daniela Kreiga atkāpšanās no Džeimsa Bonda lomas visbeidzot esot izvēlēts jauns kandidāts, kurš atveidos leģendāro aģentu 007. Tuvākajās dienās par to izskanēšot oficiāls paziņojums, bet vārds jau esot zināms tagad – vēsta ārvalstu mediji.

Izdevums “Daily Star” raksta, ka jau “tuvāko dienu” laikā sabiedrību sasniegs paziņojums no “Džeimsa Bonda” franšīzes veidotāju puses, jo britu aktierim, filmas “Kick-Ass” zvaigznei Āronam Teiloram-Džonsonam esot piedāvāta šī ikoniskā loma.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Vai 33 gadus vecais britu aktieris Ārons Teilors-Džonsons būs jaunais Džeimss Bonds?

Baumas klīst jau kopš brīža, kad Daniels Kreigs pēc savas piektās Bonda filmas “Nav laika mirt” 2021. gadā paziņoja, ka vairs nespēlēs aģentu 007. Sabiedrības kuluāros Idriss Elba bija pirmais potenciālais kandidāts, par kuru baumoja kā par nākamo Džeimsu Bondu. Savukārt pēc filmas “Openheimers” spožajiem panākumiem parādījās runas, ka leģendāro lomu varētu pārņemt izcilais īru aktieris Kilians Mērfijs.

Tomēr šķiet, ka kompānija “Eon Productions” beidzot ir atradusi savu galvenās lomas atveidotāju un tas būs aktieris Ārons Teilors-Džonsons. 33 gadus vecais britu aktieris vislabāk pazīstams ar titullomu filmā “Kick-Ass” un Pjetro Maksimova atveidojumu supervaroņu filmā “Atriebēji: Ultrona laikments” (2015).

Britu aktieris Ārons Teilors-Džonsons

gallery icon

Darbu pie Džeimsa Bonda franšīzes jaunākās filmas paredzēts sākt šā gada nogalē “Pinewood” studijā Bekingemšīrā, Anglijā. Oficiāls apstiprinājums gaidāms, kad Teilors-Džonsons pieliks pildspalvu papīram un parakstīs līgumu.

Kāds informācijas avots izdevumam “The Sun” izteicies: “Bonds ir Ārona darbs, ja viņš to vēlēsies pieņemt. Oficiālais piedāvājums ir uz galda, un viņi gaida atbildi.”

“Kas attiecas uz “Eon Productions”, Ārons gatavojas parakstīt līgumu tuvāko dienu laikā, un viņi var sākt gatavoties lielajam paziņojumam.” Bukmeikeri nosaukuši aktieri par šīs lomas favorītu.

Datorgrafiķi joko par nākamo Bondu

gallery icon

Kad Teiloram-Džonsonam aizvadītajā nedēļā vaicāts par iespēju uzņemties šo darbu, viņš sarkdams izteicies: “Man tas šķiet apburoši un brīnišķīgi, ka cilvēki mani redz tajā lomā. Es to uztveru kā lielu komplimentu.” Neko vairāk gan aktieris neatklāja, cik patiesas vai nepatiesas ir šīs runas.

2012. gadā Ārons Teilors-Džonsons apprecējās ar režisori Semu Teilori-Vudu, kura ir 24 gadus vecāka par savu vīru. Pāris iepazinās filmas “Nowhere Boy” uzņemšanas laukumā, kad Semai bija 42 gadi un 18 gadus vecais Ārons bija nolīgts galvenajai lomai. Pāris pēc laulību ceremonijas pieņēma viens otra uzvārdus. Viņiem ir divas meitas un Ārons ir audžutēvs arī divām meitām, kuras dzimušas Semas iepriekšējā laulībā.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Ārons Teilors-Džonsons ar sievu Semu Teilori-Džonsoni, apmeklējot Milānas modes nedēļu šā gada februārī.

Ārona fani lika lielas cerības, ka viņš atveidos Kristianu Greju franšīzes “Greja piecdesmit nokrāsas” filmās. Kā nekā viņa sieva Sema Teilore-Džonsone bija pirmās filmas režisore. Taču fanu sapņi nepiepildījās un galvenajā lomā uz ekrāniem redzam Džeimiju Dornanu.

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā

Daniels Kreigs aģenta Džeimsa Bonda lomā.

gallery icon