Mūzika
2024. gada 19. marts, 12:12

Noklausies - jaunu dziesmu piedāvā Jānis Paukštello un Ineta Rudzīte

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šopavasar leģendārais aktieris Jānis Paukštello svin skatuves darba 50 gadu jubileju, tāpēc, vēloties sagādāt pārsteigumu saviem faniem, viņš duetā ar populāro dziedātāju Inetu Rudzīti ieskaņojis Māra Slokas dziesmu "Uz vienas stīgas".

"Tas ir tik brīnišķīgi, ka man bija iespēja sadziedāties ar Inetu!" saka aktieris un atgādina, ka dziesma būs dzirdama viņa jubilejas koncertā "Es dodu roku" 8. aprīlī VEF Kultūras pilī.

"Paldies liktenim, kas saveda mūs kopā ar Jāni Paukštello, jo, kad satikāmies pirms dažiem gadiem uz skatuves kādā citā koncerttūrē, uzreiz sapratām, ka esam uz viena viļņa vai gluži kā dziesmā teikts - uz vienas stīgas. Nu tas rezultējies ar kopīgi iedziedātu skaņdarbā, par ko jūtos neizsakāmi pagodināta un priecīga," atzīst Ineta Rudzīte.

foto: Publicitātes foto
Jānis Paukštello un Ineta Rudzīte.

Dziesmas mūzikas autors - grupas "Klaidonis" dalībnieks Māris Sloka - stāsta: "Dziesma, kura dīkā gulēja vairākus gadus manā datorā, beidzot ir ierakstīta, manuprāt, veiksmīgā salikumā, par ko jūtos ļoti gandarīts. Paldies gan Jānim, gan Inetai par dziesmas iekļaušanu savā repertuārā, un paldies arī Sandrim Sproģim par dziesmas aranžēšanu un ierakstīšanu. Lai dziesmai daudz klausītāju!"