foto: BACKGRID/ Vida Press
Princese Ketrīna redzēta kopā ar princi Viljamu Vindzorā un samulsina sabiedrību
Velsas princese Ketrīna.
Slavenības
2024. gada 18. marts, 16:53

Princese Ketrīna redzēta kopā ar princi Viljamu Vindzorā un samulsina sabiedrību

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Princese Ketrīna nedēļas nogalē redzēta kopā ar princi Viljamu Vindzorā.

Velsas princese nav pildījusi sabiedriskos pienākumus kopš 2024. gada janvāra, kad viņai tika veikta vēdera dobuma operācija.

Paredzams, ka princese atsāks strādāt pēc Lieldienām. Vismaz tā informēja karaļnams jau tūlīt pēc Ketrīnai veiksmīgi veiktās operācijas.

Izdevums “The Sun” raksta, ka nule aizvadītajā nedēļas nogalē daži cilvēki atpazinuši princesi Keitu dodamies uz iecienīto lauku labumu veikalu Vindzorā netālu no ģimenes mājām.

Kāds aculiecinieks no lauku produkcijas veikala izteicies: “Pēc visām baumām, kas klīda, es biju apstulbis, kad viņus tur ieraudzīju.” .

“Keita bija devusies iepirkties kopā ar Viljamu. Viņa izskatījās laimīga un pie labas veselības.”

“Bērni nebija kopā ar viņiem, bet tā ir tik laba zīme, ka viņa jutās pietiekami vesela, lai aizietu uz veikaliem.”

Princis Viljams un princese Ketrīna ar bērniem apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu 2023. gadā

gallery icon

Priecīgā ziņa sekojusi pēc tam, kad princese aizvadītajā nedēļā bija ierauta augsta līmeņa foto skandālā. Mātes dienai veltīto fotogrāfiju nepieņēma vairākas prestižas foto aģentūras, norādot uz tajā veiktām manipulācijām. Lai gan Keita atvainojās un atzinās attēla rediģēšanā, fotogrāfija sabiedrības aprindās raisīja neskaitāmas jaunas sazvērestības teorijas par princeses veselību.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad Ketrīna pēc operācijas redzēta izejam no mājām. Pirms pāris nedēļām viņa bija nofotografēta automašīnā, kurā pie stūres sēdēja viņas mamma Kerola Midltone. Kamēr daļa fanu priecājās par pirmo attēlu, kur princese redzama pēc janvārī veiktās operācijas, citi perināja sazvērestības teorijas un uzstāja, ka tā nav Ketrīna, bet gan viņas māsa Pipa.

Savukārt pirms nedēļas Ketrīna bija redzēta automašīnā kopā ar vīru princi Viljamu. Arī šoreiz bija cilvēki, kuri centās iegalvot, ka tā nav princese, bet Viljamam piedēvētā mīļākā – ģimenes draudzene lēdija Rouza Hanberija.