foto: Anthony Harvey/Shutterstock/ Vida Press
Roberts Daunijs juniors atklāj ilgstošas laulības noslēpumu ar sievu Sūzenu
Roberts Daunijs juniors ar sievu Sūzenu Dauniju.
Slavenības
2024. gada 15. marts, 11:10

Roberts Daunijs juniors atklāj ilgstošas laulības noslēpumu ar sievu Sūzenu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Holivudas aktieris Roberts Daunijs juniors (58) un viņa sieva filmu producente Sūzena Daunija (50) pastāstījuši, kas ir viņu ilgās un laimīgās laulības noslēpums.

Roberts Daunijs juniors un Sūzena Daunija atklājuši, ka viņiem ģimenē ir spēkā “divu nedēļu likums”, kas palīdz saglabāt laulību laimīgu, neraugoties uz abu saspringtajiem darba grafikiem.

Filmas “Dzelzs vīrs” zvaigzne un viņa sieva producente snieguši interviju žurnāla “People” reportierim, kur pastāstījuši par savu ilgstošas laulības noslēpumu un atklājuši, ka viņiem eksistē “ģimenes likums”, lai laulība būtu noturīga.

Roberts Daunijs juniors ar sievu Sūzenu Dauniju “Oskara” balvas pasniegšanas ceremonijā šā gada 10. martā.

Runājot par to, kā viņiem izdodas pavadīt laiku kopā ar ģimeni, Sūzena pastāstīja: “Mums ir divu nedēļu likums, kas bieži vien šķiet pārāk ilgs, bet mēs neesam prom ilgāk par divām nedēļām, nesatiekot vienam otru un ģimeni.”

“Par laimi, mēs dodam priekšroku ceļojošajam cirkam, kad vien to varam,” piebilda Sūzena, atzīstot, ka vislabprātāk visi dodas kopā.

Pāris ir kopā 21 gadu, un viņiem ir divi kopīgi bērni – dēls Ekstons Eliass (12) un meita Avri Roela (9). Robertam ir arī vecāks dēls Indio (30), kurš nācis pasaulē viņa iepriekšējā laulībā ar dziedātāju un aktrisi Deboru Falkoneri.

foto: Best Image / BACKGRID/ Vida Press
Roberts Daunijs juniors ar sievu un bērniem brīvdienās Sentropēzā (Francijā) 2022. gada augustā.

Ņemot vērā Roberta saspringto aktiera darba grafiku un Sūzanas producentes pienākumus, viņa padalījās savā laimīgas laulības noslēpumā: “Jūs ievērojat divu nedēļu pamatlikumu, un tad nemēģināt domāt pārāk tālu uz priekšu, jo daudz kas no tā, ko mēs darām, ir savādi neparedzams.”

Sūzana arī norādīja, ka viņas darba grafiks ir “elastīgāks” nekā Robertam, un tas atvieglo atrast laiku, ko pavadīt visiem kopā.

Roberts Daunijs kino, dzīvē un uz sarkanā paklāja

Aktieris Roberts Daunijs kino, dzīvē un uz sarkanā paklāja.

gallery icon

“Es patiešām apbrīnoju un man ir liela empātija pret pāriem, kur abiem ir jābūt kameras priekšā, jo tad jūs iestrēgstat un jums ir jāizdara izvēles,” papildināja Sūzena.