foto: ddp/Ferrari Press / Vida Press
"Mēs filmēsim Latvijā!" - Holivudas zvaigzne Kristena Stjuarte to apliecina sarunu šova tiešajā ēterā
Kristena Stjuarte, viesojoties sarunu šovā “The Late Show with Stephen Colbert” un stāstot par savu topošo filmu, apliecinājusi, ka filmēšana notiks Latvijā.
Slavenības
2024. gada 13. marts, 05:37

"Mēs filmēsim Latvijā!" - Holivudas zvaigzne Kristena Stjuarte to apliecina sarunu šova tiešajā ēterā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šā gada februārī plašsaziņas līdzekļos un soctīklos izplatījās ziņa par to, ka Holivudas sāgas “Krēsla” zvaigzne Kristena Stjuarte viesojusies Latvijā un pusdienojusi Ikšķilē esošajā restorānā “Brandīns”. Izskanēja baumas, ka zvaigzne, iespējams, meklē piemērotas vietas savas nākamās filmas uzņemšanai. Tagad tās vairs nav tikai runas. Stjuarte pati to apstiprinājusi. Viņa patiešām pie projekta strādās Latvijā!

Aktrise Kristena Stjuarte viesojusies sarunu šovā pie Stīvena Kolberta “The Late Show with Stephen Colbert”, kur pastāstījusi arī par savu topošo filmu “The Chronology of Water”.

Kristena, kurai šī būs debija režijā, apliecinājusi, ka pagaidām vēl notiek filmēšanas vietu izvēle, taču viņa skaidri apstiprinājusi, ka darbs norisināsies mūsu zemē. “Mēs filmēsim Latvijā,” tiešajā ēterā, stāstot par projektu, apliecinājusi Stjuarte.

Lai gan vēl notiek kastings un aktieru meklējumi, galvenās lomas atveidotāja ir atrasta, tā būs angļu aktrise Imodžena Pūtsa. Par to Kristena bija paziņojusi jau sen – 2022. gada nogalē. Savukārt par filmu viņa domājusi jau kādus sešus vai septiņus gadus.

Aizvadītajā mēnesī mūziķis Lauris Reiniks, kurš soctīklā "X" bija viens no pirmajiem, kurš izplatīja ziņu par slavenās aktrises ierašanos Latvijā, dalījās arī par iespējamiem viesošanās iemesliem.

“Nu ok. Meklē filmēšanas vietas filmai “Chronology”. Un ir sajūsmā par Latvijas dabu, pludmalēm un mežiem. Nu cerams, ka nofilmēs un mēs arī varēsim priecāties,” pauda Reiniks.

Kristena Stjuarte vislabāk pazīstama ar lomu vampīru filmu sērijā "Krēsla". Vēl filmējusies tādās filmās kā "Baiļu istaba", "Zatura. Piedzīvojumi kosmosā", "Sieviešu valstībā", "Vēstneši", "Piedzīvojumu zeme", "The Runaways", "Sniegbaltīte un mednieks" un "Spensere".

Par lomām viņa saņēmusi vairākas balvas, visvairāk – par Bellas Svonas lomu filmā "Krēsla". 2012. gadā atzīta par vislabāk pelnošāko Holivudas aktrisi.