foto: Chelsea Lauren/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Vanesa Hadžensa ir gaidībās. Par pirmo bērnu viņa paziņo “Oskaru” ceremonijas vakarā
Vanesa Hadžensa "Oskara" balvu ceremonijas vakarā šā gada 10. martā.
Slavenības
2024. gada 12. marts, 08:57

Vanesa Hadžensa ir gaidībās. Par pirmo bērnu viņa paziņo “Oskaru” ceremonijas vakarā

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

“Vidusskolas mūzikla” zvaigzne Vanesa Hadžensa (35) pērn apprecējās ar profesionālo beisbola spēlētāju Koulu Takeru (27). Tagad pārim gaidāms ģimenes pieaugums. Aktrise svētdienas vakarā par to paziņojusi īpašā veidā uz “Oskara” balvu ceremonijas sarkanā paklāja.

Vanesa Hadžensa par grūtniecību paziņojusi šiki un stilīgi.

“Vidusskolas mūzikla” zvaigzne Amerikas Kinoakadēmijas balvu ceremonijas vakara apmeklējumam izvēlējusies tērpu, kas nepārprotami akcentē viņas jauno statusu – jau pavisam drīz aktrisei būs viņas dzīves lielākā loma. Viņa gatavojas kļūt par māmiņu savam pirmdzimtajam.

Vanesa Hadžensa “Oskara 2024” balvu vakarā un “aftetparty” ballītē

gallery icon

“Oskara” balvu ceremonijas vakaram Vanesa bija izvēlējusies līdz zemei garu melnu kleitu ar garajām piedurknēm, kas akcentē viņas jau acīm redzamo grūtniecību.

Aktrise pērn salaulājās ar savu mīļoto vīrieti Koulu Takeru, izvēloties kāzas sarīkot džungļos Meksikā.

Intervijā žurnālam “Vogue”, Vanesa pastāstīja: “Man bija svarīgi pašai uzrakstīt savu kāzu solījumu.”

Viņa piebilda: “Es arī citiem ieteiktu: uzrakstiet paši savus solījumus un nolasiet tos. Tā ir visskaistākā lieta attiecībās, ka varat būt tik atklāti, ievainojami, un patiesi visu to cilvēku priekšā, kurus mīlat, un solāt savu mīlestību. Tas ir tik skaisti. Man tas ļoti patika.”

“Oskaru” “afterparty” ballītei Hadžensa bija izvēlējusies ļoti pikantu tēlu. Viņa aizvien palika uzticīga melnajai krāsai un līdz zemei garam tērpam, taču uz ballīti pēc oficiālās ceremonijas viņa ieradās caurspīdīgā kleitā, zem kuras bija redzamas miniatūras biksītes un krūšturis.

foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Vanesas Hadžensas pikantais tērps "Oskara" balvu "afterparty" ballītē.