foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
"Mana kleita ir saplēsta," - "Oskara" balvu saņēmusī Emma Stouna šajā misēklī vaino Raienu Goslingu
Emma Stouna "Louis Vuitton" tērpā.
Slavenības
2024. gada 12. marts, 06:39

"Mana kleita ir saplēsta," - "Oskara" balvu saņēmusī Emma Stouna šajā misēklī vaino Raienu Goslingu

Jauns.lv

35 gadus vecā aktrise svētdienas vakarā saņēma “Oskara” balvu kā gada labākā galvenās lomas atveidotāja. Emma Stouna kāpa uz skatuves pēc balvas un uzreiz pievērsa skatītāju uzmanību savam tērpam.

foto: Vida Press
Emma Stouna pēc balvas uz skatuves kāpa ar nedaudz saplēstu kleitu.

Emma Stouna tika nosaukta par labāko aktrisi 96. Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijā Losandželosā. Viņa saņēma zeltīto statueti par lomu filmā “Nabaga radības” (“Poor Things”).

Emmai šis ir jau otrais “Oskars”. 2017. gadā viņu atzina par labāko aktrisi, pateicoties tēlojumam mūziklā “La La Land”.

foto: CAMERA PRESS/ED/JL/A.M.P.A.S / Vida Press
Emma Stouna ar savu pirmo “Oskaru” 2017. gadā. Viņa kāroto statueti nopelnīja par lomu filmā “La La Land”.

Uzkāpusi uz skatuves pēc balvas, Stouna nekavējoties vērsās pie publikas ar atzīšanos. Viņa savu grezno “Louis Vuitton” kleitu mugurpusē pieturēja ar vienu roku, lai tērps nenoslīdētu no viņas auguma visu acu priekšā. “Mana kleita ir saplēsta! Man šķiet, ka tas notika dziesmas “I’m Just Ken” laikā,” paziņoja Emma, tik tikko valdot laimes asaras par uzvaru prestižajā kategorijā. Aktrise misēklī ar tērpu vainoja Raienu Goslingu un viņa muzikālo priekšnesumu no filmas “Bārbija”, ko viņš izpildīja “Oskara” pasniegšanas ceremonijā.

foto: Jack Gruber-USA TODAY/Sipa USA/ Vida Press
Šarlīze Terona cenšas palīdzēt Emmai Stounai salabot saplīsušo kleitu.

Savā runā Stouna veltīja sirsnīgus vārdus ģimenei: viņa pateicās vecākiem, brālim, vīram un meitai, kurai drīz būs trīs gadi. “Es mīlu jūs vairāk par visu pasaulē,” emocionāli sacīja aktrise. Nokāpjot no skatuves, Emma joprojām turēja kleitas aizmuguri un lūdza skatītājus uz viņu neskatīties.

Emmai Stounai saplīst kleita pirms “Oskara 2024” balvas saņemšanas

gallery icon

Emma Stouna saņēma “Oskaru” par Bellas Baksteres lomu Jorgosa Lantimosa zinātniskās fantastikas filmā “Nabaga radības”. Kopumā filma 96. Kinoakadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijas laikā saņēma četras zeltītās statuetes. Šā gada janvārī Emma jau saņēma “Zelta globusu” par šo lomu.