foto: CAMERA PRESS/ED/JL/WellChild / Vida Press
"Cilvēki būs šokēti!" Bijusī striptīza dejotāja draud "OnlyFans" publiskot prinča Harija foto, ko neviens nav redzējis
Princis Harijs.
Slavenības
2023. gada 8. marts, 06:10

"Cilvēki būs šokēti!" Bijusī striptīza dejotāja draud "OnlyFans" publiskot prinča Harija foto, ko neviens nav redzējis

Jauns.lv

Bijusī Lasvegasas striptīza dejotāja Kerija Rojala (52) apsolījusi vietnē "OnlyFans" publicēt prinča Harija (39) fotoattēlus, ko viņa uzņēmusi naktī, ko abi pavadījuši kopā. Princim tolaik bija 27 gadi.

Kerija apgalvo, ka šīs fotogrāfijas agrāk neviens nav redzējis. Bijusī striptīza dejotāja vēlas publiskot attēlus, jo, pēc viņas teiktā, princis savā grāmatā “Liekais” (“Spare”) nav pietiekami detalizēti pastāstījis par to, kas starp viņiem tovakar noticis.

foto: MEGA / Vida Press
Bijusī Lasvegasas striptīza dejotāja Kerija Rojala.

Fotogrāfijas, kurās princis Harijs iemūžināts puskailas sievietes apskāvienos, jau 2012. gadā publicēja izdevums “The Sun”, taču bijusī striptīza dejotāja Kerija apgalvo, ka viņas rīcībā ir arī citas fotogrāfijas, kurās princis redzams “labā stāvoklī”. “Tās bildes neviens nekad nav redzējis. Man ir fotogrāfijas pie baseina, kas uzņemtas vēl pirms nakts, un Harija kailfoto. Cilvēki būs šokēti.”

Kerija atzinusies, ka jūtas dusmīga par to, ka tikpat kā nav pieminēta prinča biogrāfiskajā grāmatā. “Viņš daudz ko ir palaidis garām no šīs nakts. Esmu pārsteigta, ka viņš vispār atceras kādu vārdu, jo bija stipri piedzēries, bet viņš varēja pastāstīt par tām nedaudzajām lietām, kas mums bija, taču viņš to ir pilnībā palaidis garām,” komentējusi Kerija.

Viņa arīdzan piebildusi, ka Harijs bijis “tik neprātīgs” un “spontāns”, bet tagad rāda “pilnīgi pretējo sevis pusi”.  “Es domāju, ka Megana izsūca no viņa dzīvību, viņš pavisam noteikti ir garlaicīgs, un viņa ir tā, kura valkā bikses,” savos uzskatos dalījusies Lasvegasas zvaigzne.

Skaistākie mirkļi no prinča Harija un Meganas Mārklas karaliskajām kāzām

gallery icon
71

2012. gadā Kerija nakti ar princi Hariju pavadījusi citu meiteņu kompānijā. Viņa agrāk stāstīja, ka, meitenēm ierodoties, britu karaliskās ģimenes pārstāvis jau bijis kails un jautrs. “Es biju kopā ar Hariju viņa istabā veselas 20 minūtes. Mums bija smieklīga draiskošanās un skūpsti,” viņa atzinusies. “Žēl, ka viņš tagad ir tik pompozs un nopietns.”

2022. gadā Kerija izsolē piedāvāja Harija apakšbikses, kuras princis bija “atstājis viņai par piemiņu”. “Es rīkoju izsoli, lai atgādinātu viņam par viņa jautro pusi, kas pēc kāzām ar Meganu Mārklu tiek ļoti kontrolēta,” viņa izteicās.

“Vai tu nevari noklikšķināt pogu vairāk reižu, ja tik ļoti ir vajadzīga nauda?” Kerijas “Instagram” profilā raksta kāds sekotājs, komentējot bijušās striptīza dejotājas solīšanu publiskot pikantas Harija fotogrāfijas. “Tu esi “starptautiski pazīstama” ar to, ka esi Vegasas meitene pēc izsaukuma. Atgādināt par divdesmitgadnieka desmitiem gadu vecām dzēruma naktīm ir kaut kā skumji.”

foto: Larry Flynt’s Hustler Club/MEGA / Vida Press
Tā Kerija Rojala 2022. gadā tirgoja prinča Harija apakšbikses.

Izdevums "DailyMail" informē, ka pēc publiskajiem draudiem savā "OnlyFans" kontā publiskot skandalozas prinča Harija fotogrāfijas bijusī striptīza dejotāja Kerija Rojāla bloķēta šajā maksas abonentu vietnē, kur cilvēki pelna naudu, izrādot pikantas sevis bildītes un videofragmentus.