foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Dziesminieks Kārlis Kazāks kļuvis par četru bērnu tēvu
Dziesminieks Kārlis Kazāks ar mīļoto Lindu apprecējās 2022. gada nogalē.
Slavenības
2024. gada 6. marts, 06:49

Dziesminieks Kārlis Kazāks kļuvis par četru bērnu tēvu

Ligita Eglīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūras / Latvijas Autoru apvienības padomes prezidents un dziesminieks Kārlis Kazāks ar nesen apņemto sievu Lindu Kazāku kļuvuši par vecākiem pirmajai kopīgai atvasei un šo pavasari sagaida, auklējot bērniņu.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", aizvadītajā nedēļā Vecrīgā bija vērojama sirsnīga aina, kad laimīgie jaunie vecāki bija devušies kopīgā izgājienā pa pilsētu. Kārlis nesa mugursomu, bet viņa sieva Linda stūma zīdaiņa ratiņus.

foto: Aculiecinieka
Kazāku pāris ar zīdaiņa ratiņiem aizvadītajā nedēļā tika manīts, dodoties uz Vecrīgu. Ratiņus stūma mūziķa laulātā draudzene.

Sevišķi jauki šo ģimeni bija ieraudzīt, jo Kārlis Kazāks savulaik sakomponējis ievērojamu daudzumu dziesmu bērniem, tostarp arī šūpuļdziesmas. Pāris izskatījās priecīgā noskaņojumā, jo īpaši, kad iepretim Brīvības piemineklim sastapa Latvijas Nacionālā teātra bijušā direktora Jāņa Vimbas laulāto draudzeni Lieni Vimbu, ar ko kopā, trijatā draudzīgi čalodami, turpināja ceļu.

Jaundzimušais bērns Kazākam ir ceturtā atvase. Laulībā ar pirmo sievu Kristīni dzimis mūziķa dēls Pauls un meitas Klinta un Kaiva.

Ar tagadējo sievu un jaunākās atvases mammu Lindu, kura par pašu ir 17 gadus jaunāka, Kārlis gredzenus mija 2022. gada izskaņā, par priecīgo faktu pavēstīdams soctīklos. Pirms apprecēšanās Lindas uzvārds bija Dinbire. Viņa ir Saulkrastu kora Anima dalībniece, un, tāpat kā Kārli Kazāku, arī Lindu saista gan mūzika, gan velobraukšana, gan pārgājieni dabā.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnālā "Kas Jauns"!