foto: Ashley Crowden/Shutterstock/ Vida Press
Beidziet baumot! Atklātībā nākušas pirmās fotogrāfijas ar princesi Ketrīnu pēc viņai veiktās operācijas
Velsas princese Ketrīna.
Slavenības
2024. gada 5. marts, 17:40

Beidziet baumot! Atklātībā nākušas pirmās fotogrāfijas ar princesi Ketrīnu pēc viņai veiktās operācijas

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēc janvārī princesei Ketrīnai veiktās operācijas noraizējušies fani bija paspējuši radīt virkni sazvērestības teoriju par to, kas it kā noticis ar viņu iemīļoto karaļnama pārstāvi: sākot ar atrašanos komā līdz plastikas ķirurģijas veikšanai. Tagad atklātībā nonākušas pirmās fotogrāfijas, kurās princese redzama pēc operācijas.

Izdevums ”The New York Post” publicējis fotogrāfijas ar Velsas princesi, kura redzama, sēžam pasažiera sēdeklī “Audi” automašīnā, ko vada viņas mamma Kerola. Fotogrāfijas uzņemtas netālu no Vindzoras pils, kur atrodas Ketrīnas ģimenes mājas Adelaides kotedža.

Pēc pirmo fotogrāfiju nonākšanas atklātībā nepilnus divus mēnešus pēc princesei veiktās vēdera dobuma operācijas, fani tūlīt pat dalījušies savās pārdomās.

“Viņai būtu jāļauj tas privātums, ko viņa vēlas un kas viņai nepieciešams, bet nē. Tagad cilvēki var beigt baumot. Cilvēki mēdz slimot un viņiem ir nepieciešama atpūta,” raksta viena no Ketrīnas aizstāvēm.

“Tas ir lieliski, ka Ketrīnai iet aizvien labāk. Ceru uz viņas pilnīgu atveseļošanos un atgriešanos viņai raksturīgajā enerģiskajā un skaistajā stāvoklī,” komentēja otra fane.

Princis Viljams un princese Ketrīna apmeklē karaliskās zirgu sacīkstes Askotā 2023. gadā

gallery icon

Trešā rakstīja: “Lieciet mieru Keitai. Viņai bija nopietna operācija un ir ģimene. Viņa ir brīnišķīga.”

Bet ceturtais apbrīnotājs piebilda: “Es ceru, ka viņai klājas labi un pilnīga atveseļošanās nebūs traucēta. Viņa šķiet labs cilvēks.”

“Aizlūdzam par ātru pilnīgu atveseļošanos. Lai Dievs svētī nākamo Anglijas karalieni,” novēlēja piektais karaļnama fans.

Šī ir pirmā reize, kad Keita Midltone redzēta sabiedrībā pēc Ziemassvētku svinībām Sandringemā kopā ar vīru princi Viljamu, bērniem un pārējo karalisko ģimeni.

Princis Viljams un princese Ketrīna ar bērniem apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu 2023. gadā

gallery icon

Ketrīna Londonas klīnikā pavadīja 13 dienas un jau janvāra beigās atgriezās mājās Adelaides kotedžā, kur par viņas atveseļošanos rūpējas princis Viljams.

Kamēr vairums fanu ir priecīgi par jaunajām paparaci fotogrāfijām, kurās redzama viņu iemīļotā princese, vairāki atkal ieslīguši skeptiskā noskaņojumā un apšauba, ka tā ir Ketrīna, ko redzam automašīnā.

“Es varbūt kļūdos, bet man viņa neizskatās pēc Ketrīnas, izskatās, ka tā ir viņas māsa Pipa,” raksta viena no fanēm.

Pipa Midltone ar vīru un trim bērniem bauda brīvdienas Sentbārtas salā 2023. gada februārī

gallery icon

“Pipai ir citādāks deguns un izskata ziņā viņai nav tā paveicies kā Keitai,” atbild cita.

Trešais piebildis: “Pipas zods ir mazliet smailāks un viņas vaigu kauli nedaudz zemāki. Man viņa izskatās tieši kā Ketrīna.”

“Neizskatās pēc viņas,” skeptiski noskaņots izrādījies ceturtais.

Piektais papildinājis: “Izskatās pēc Pipas.”

Princese Ketrīna Dienvidkorejas prezidenta un viņa kundzes sagaidīšanas ceremonijā un valsts banketā Londonā

gallery icon