foto: John Angelillo/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Neuzminēsiet! Keita Vinsleta nosauc ŠO filmu par viņas pašu slavenāko
Aktrise Keita Vinsleta šā gada 26. februārī.
Slavenības
2024. gada 4. marts, 12:12

Neuzminēsiet! Keita Vinsleta nosauc ŠO filmu par viņas pašu slavenāko

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Aktrise Keita Vinsleta nesen viesojās sarunu šovā “The Tonight Show” pie Džimja Falona un atklāja interesantas lietas.

Viesojoties sarunu šovā pie Džimija Falona, aktrise Keita Vinsleta nosaukusi filmu, pateicoties kurai, viņa iemantojusi vislielāko popularitāti.

foto: NBC / BACKGRID/ Vida Press
Keita Vinsleta viesos pie Džimija Falona viņa sarunu šovā “The Tonight Show”.

TV šova epizodē, kas pie skatītājiem nonāca trešdien, 28. februārī, 48 gadus vecā Vinsleta atzina, ka fani viņu vairāk atpazīst pēc 2006. gadā iznākušās filmas “Brīvdienas” (“The Holiday”), nekā daudzi varētu domāt – ka pēc saldsērīgās drāmas “Titāniks” (1997).

“Vai nojauti, ka “Brīvdienas” būs tāda kulta klasika, kļūs par lielu hitu?” – 49 gadus vecais šova vadītājs Džimijs Falons apjautājās Keitai.  

“Cilvēki uz ielas mani biežāk uzrunā par filmu “Brīvdienas” un epizodi seriālā “Extras”, kur piedalījos, nekā par filmu “Titāniks”. Goda vārds. Īpaši Ziemassvētkos,” atklāja Vinsleta.

Stāstot, kā fani viņu uzrunā, satiekot sabiedriskās vietās, Keita turpināja: “Patiesībā tas ir tik jauki, ka pārtikas veikalā pie manis pienāk mammas un meitas un saka: ‘Ak, Keita, mums tik ļoti patīk “Brīvdienas”, šī filma ir mūsu mazais rituāls Ziemassvētkos.’”

Leonardo Dikaprio un Keita Vinsleta: "Titānika" romantiskais pāris uz ekrāna un dzīvē

gallery icon

“Viņām ir ēdieni, ko viņas ēd katru gadu. Viņas apsēžas [skatīties filmu], tā ir tradīcija, un man tas tik ļoti patīk,” apliecināja Vinsleta.

Keita Vinsleta filmā “Brīvdienas” atveidoja  žurnālistes Airisas Simpkinsas lomu, bet par Rouzas lomu filmā “Titāniks” viņa bija nominēta “Oskaram” kā labākā aktrise.

foto: Bei/Shutterstock/ Vida Press
Keita Vinsleta 1998. gada martā, dodoties uz “Oskara” balvu ceremoniju. Viņa bija nominēta Labākās aktrises kategorijā par Rouzas lomu filmā “Titāniks”.

Keita Vinsleta filmā "Titāniks"

gallery icon