Gustavo prezentē savu pirmo grāmatu

28. februārī, klātesot viesiem, hiphop kultūras pārstāvis Gustavo publicēja savu pirmo grāmatu.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 28. februāris, 20:11

FOTO: Beidzot Gustavo laiž tautās savu 470 lappušu biezo grāmatu

Ziņu nodaļa

Jauns.lv

Ja parasti no hiphop mākslinieka Gustavo varam sagaidīt kādu jaunu kompozīciju, tad šodien populārais un nopelniem bagātais hip-hop kultūras pārstāvis savus fanus, draugus un tuvos patīkami pārsteidza ar kaut ko neierastu - savu pirmo grāmatu “Beidzot”!

Apsveikt Gustavo bija ieradušies viņa “cīņu biedri” vēl no grupas “Fact” – ne mazākais populārais reperis Ozols un Čižiks, kas sirsnīgi sveica Gustavo ar jaunu radošo apvāršņu apgūšanu. Viesu vidū bija manāms arī populārais hiphop pārstāvis Ansis un citi.

Bet par ko tad ir grāmata “Beidzot”? Grāmatas anotācijā rakstīts šādi: “Gustavo. Pirmais Latvijas reperis, kurš jau 2010. gadā pulcēja tūkstošiem cilvēku “Arēna Rīga”. Daudzi gaidīja, ka sekos stadions, Mežaparka estrāde, jauni albumi, bet.. Gustavo uz desmit gadiem nolēma pazust. Kas notika? Intīmā slalomā starp 78 dziesmu tekstiem, 28 piedzīvojumu stāstiem un līdz šim nepublicētām foto liecībām tiek atklātas vēl nedzirdētas Gustavo dzīves aizkulises: sarežģītās attiecības ar vecākiem, sievietēm un mūziku. Vairākas pirmsnāves pieredzes. Spītība un neatlaidība. Zaudējumi. Ambīcijas. Uzvaras. Dzirnakmeņi, kas nemitīgi slīpēja Gustavo personību, nereti samaļot viņu pašu. 470 lpp. biezā grāmatā līdz ar iedvesmojošu dzīvesstāstu portretēts arī laikmets, kura vaibstus mēs redzam ikreiz, kad ieskatāmies spogulī.”

Gramatas iegāde gan nebūs lēts prieks – tā maksā 40 eiro, taču, kā norādīts grāmatas mājaslapā, “cenā ir iekļauta arī piegāde uz Omniva pakomātu”.